2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کدوم بهتره بگیرم میخواستم سامسونگ a50بگیرم حالا میگن شیائومی هم خوبه قیمتس هم مناسب تره موندم کدوم ب ...

کدوم گوشی از شیا منظورتونه؟

بی ادب منم. بی تربیته منم مردم فهمیدید؟ من. آدم بده منم                  شما همه خوبید... :)
عزیزم شیائومی یه برند چینیه درجه ۱ هست و با اون قیمتی که میتونی یه گوشی فول امکانات شیائومی بخری میت ...

عه واقعا مرسی عزیزم از راهنمایت

مرگ تدریجی یعنی وابستگی ب کسی که متعلق به تو نیست
نمیدونم یکی میگفت نوت ۸خوبه

ببینید دوسته من

مهم ترین چیز واستون احتمال دوربینه

همین اول بگم دوربین سلفی a50 دوربینه شیاعومی رو قورت میده!

اصلا قابل مقایسه نیستن

تو بخشه دوربین اصلی

تقریبا باهم برابرن

یعنی یه جاهایی اون بهتره یه جاهایی این

ولی تو شب و نوره کم نوت 8 بهتره

مورد بعد قدرت سخت افزاری یا چیپستشون هس که نوت 8 اسنپدراگون 665 داره و تقریبا روون تر و قوی تره نسبت به آ50 که چیپ اختصاصی اگزینوس روشه اما فقط یه ذره

مورد بعد باتریه که هردو 4000 هستن و عالین

مورد بعدی کیفیت صفحه نمایشون هست

صفحه نمایش آ50 خیلی خوبه

یعنی رنگ مشکی رو غلیظ تر و پر عمق تر نشون میده و رنگ ها گرم و ملایم هستن بخاطر سوپرآمولد بودنش

اما نوت 8 صفحه ips داره و رنگ ها نسبت به آ50 بی روح تر و سرد ترن اما عوضش رنگ سفید رو روشن تر نشون نمیده

مورد بعد اینکه اگه صفحه نوت 8 بشکنه هزینش 500 هزارتومن میشه ولی اگه صفحه آ50 بشکنه هزینش حدود 1200 میشه

مورد بعد قابلیت هاشونه

نوت 8 جلو و پشتش محافظ گوریلاگلس 5 داره که در برابر ضربه و خط خش خیلی مقاومه همینطور اینفرارد داره که میتونید وسایل الکترونیکی مثل تلوزیون رو باهاش کنترل کنید

a50 خوش دست تر هستش بخاط لبه هایه خمیدش اما نوت 8 یخورده کلفت و بد دست هستش

امیدوارم کمکتون کرده باشم :)

بی ادب منم. بی تربیته منم مردم فهمیدید؟ من. آدم بده منم                  شما همه خوبید... :)
ببینید دوسته من مهم ترین چیز واستون احتمال دوربینه همین اول بگم دوربین سلفی a50 دوربینه شیاعومی رو ...

نوت 8 مدل 4 64 قیمتش 2700

آ50 مدل 4 64 قیمتش 3100