2777
2789
عنوان

بچه ها ارزش داره برم مدیریت بازرگانی بخونم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 157371 بازدید | 59 پست
بنده یک عدد کارشناسی مدیریت بازرگانی😐😐😐😐

سلام نتونستم تگ کنم شما را

در مورد کارت بازرگانی سوال داشتم اگه بدیم اجاره مالیات برا صاحب کارت میفته اگه اون شخص نده دردسر درست میشه که

شما کدوم شهری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من هیچ رشته ای بازار کار نداره مگه اینکه پارتی داشته باشی و تمااااااام ... مثل دختر عمه من... با رشته کتابداری رفته توی شهرداری کار میکنه

تو قهرمان زندگیت باباته...من اگه خودمو ببازم دیگه زندگیم قهرمان نداره... پس خودتو با من مقایسه نکن!!!
حقوق بدرد کسی میخوره ک پشتکار داشته باشع بخا تا مدارج بالا طی کنه. ولا پره از لیسانس  های حقوق ...

اره خب الان چیزی که زیاده لیسانس بیکار

تو این دوره زمونه اگه شغل ودرامد میخوای باید تحصیلات بالا داشته باشی

ولی درکل تا اونجایی ک من میدونم بازرگانی خصوصا برای خانوما بازکار نداره یا خیلی کم وباحقوق پایین

مرسی عزیزم اخه به اگخی ها که سرمیزنم مدیریت بازرگانیو بیشتر میخاستن معمولا فکر کردم‌مدیریت بازرگانی ...

ببین کلا مالی از بقیهمدیریتت ها متفاوته. بازرگانی و دولتی و صنعتی بیشتر حفطیات دارن. اما مالی محاسباتش بیشتزه. اول مالی بعد حسابداری.

اتفاقا  اکثر اگهیا و ... حسابداری  و مالی میخان. و بانکها و ..

خب قطعا حقوق با بازرگانی قابل مقایسه نیست!

فعلا دارم راجب حقوق هپ تحقیق میکنم اما تا وکالت ۳سال هم باید صبرکرد و میگن کترش بگیرنگیر داره بسته به معرف و پارتی و...بخاطر این یکم‌ترسیدم.ولی خب فعلا بین اینا باز تحقیق میکنم و حسابداری رم میزارم تولیست.راجب حسابداری اطلاع ندارید بازارکارش چجوریه؟اخه من علاقه ندارم ریاضیمم قوی نیس زیاد

سلام نتونستم تگ کنم شما را در مورد کارت بازرگانی سوال داشتم اگه بدیم اجاره مالیات برا صاحب کارت میف ...

بله با صاحب کارت هست ولی شما موقع بستن قرارداد باید توی قرارداد این موضوع قید بشه که خود شرکت پرداخت کنه

تو قهرمان زندگیت باباته...من اگه خودمو ببازم دیگه زندگیم قهرمان نداره... پس خودتو با من مقایسه نکن!!!
سلام نتونستم تگ کنم شما را در مورد کارت بازرگانی سوال داشتم اگه بدیم اجاره مالیات برا صاحب کارت میف ...

من شیراز هستم بند قرارداد خیلی مهمه حتما باید چک کنید والا اگه امضا کنید شرکت زیر خیلی هاشو میکشه

فعلا دارم راجب حقوق هپ تحقیق میکنم اما تا وکالت ۳سال هم باید صبرکرد و میگن کترش بگیرنگیر داره بسته ب ...

حسابداری تو شرکتای خصوصی درامد خوبی داره...

ولی تا این حد من میدونم که سه سال زمان خیلی زیادی نیست حداقل از یه طرف میدونی که رشته خوبیه و اگه تحصیلات بالایی داشته باشی چ نیاز به پارتی!؟بازم من راجب پارتی ومعرف چیزی نمیدونم!

بنده یک عدد کارشناسی مدیریت بازرگانی😐😐😐😐

عزیزم ایشالا بزودی به کار خوب پیدا کنی.فک میکردم خیلی بازار کارش خوبه.راجب بازار کار حسابداری اطلاهی ندارین شما؟خیلیا الان تعریف کردن

حسابداری تو شرکتای خصوصی درامد خوبی داره... ولی تا این حد من میدونم که سه سال زمان خیلی زیادی نیست ...

درسته ۳سال زیاد نیست اما من الان ۲ساله دانشگاه میرم و ۱سال هم پشت کنکور بودم تازه بخوام کنکورهم بدم ۱سال دیگه میتونم اینکاروبکنم بخاطر این خیلی سنم میره بالا.مرسی عزیزم از راهنماییتت حتما روی حسابداری هم فکر میکنم

عزیزم ایشالا بزودی به کار خوب پیدا کنی.فک میکردم خیلی بازار کارش خوبه.راجب بازار کار حسابداری اطلاهی ...

من توی کار بورس هستم خداروشکر راضیم 

حسابداری هم به نظر من دست خیلی زیاد شده