من رشتماصلا بازارکار نداره رشته ی دبیرستانمم انسانیه میدونین که زیاد رشته ی خوب نداره.بین مدیریت و حقوق موندم.الان نمیدونین شرایط بازارکار مدیریت بازرگانی چجوریه؟؟؟البته اینم بگم با مدرک کارشناسی.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فعلا دارم راجب حقوق هپ تحقیق میکنم اما تا وکالت ۳سال هم باید صبرکرد و میگن کترش بگیرنگیر داره بسته به معرف و پارتی و...بخاطر این یکمترسیدم.ولی خب فعلا بین اینا باز تحقیق میکنم و حسابداری رم میزارم تولیست.راجب حسابداری اطلاع ندارید بازارکارش چجوریه؟اخه من علاقه ندارم ریاضیمم قوی نیس زیاد
فعلا دارم راجب حقوق هپ تحقیق میکنم اما تا وکالت ۳سال هم باید صبرکرد و میگن کترش بگیرنگیر داره بسته ب ...
حسابداری تو شرکتای خصوصی درامد خوبی داره...
ولی تا این حد من میدونم که سه سال زمان خیلی زیادی نیست حداقل از یه طرف میدونی که رشته خوبیه و اگه تحصیلات بالایی داشته باشی چ نیاز به پارتی!؟بازم من راجب پارتی ومعرف چیزی نمیدونم!
حسابداری تو شرکتای خصوصی درامد خوبی داره... ولی تا این حد من میدونم که سه سال زمان خیلی زیادی نیست ...
درسته ۳سال زیاد نیست اما من الان ۲ساله دانشگاه میرم و ۱سال هم پشت کنکور بودم تازه بخوام کنکورهم بدم ۱سال دیگه میتونم اینکاروبکنم بخاطر این خیلی سنم میره بالا.مرسی عزیزم از راهنماییتت حتما روی حسابداری هم فکر میکنم