2777
2789
عنوان

من اولین تجربه ام در مورد بارداری هست،، چند تا سوال دارم دوستا

| مشاهده متن کامل بحث + 1179 بازدید | 27 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر چه که بچه و رحم بزرگتر میشه به معده و ستون مهره ها فشار میاد بنابراین میگن نباید به پشت بخوابی تا شریان اصلی خون رساننده به جنین که از پشت به جفت میرسه تحت فشار نباشه و خونرسانی راحت باشه و بهترین حالت به پهلو بودن کهمعده ات هم راحت تر هست و ویار صبحگاهی هم خیلی کم میشه
الهی به امیدتو...
ممنون از همه تون دوستا
باید از الان کم کم عادت کنم، اصلا به پهلوی چپ عادت ندارم
از وقتی هم شنیدم یکی به خاطر بد پهلو به پهلو شدن ناف پیچیده دور دست بجه دستش رشد نکرده خیلی ترسیدم
نی نی مو امام رضا برام از خدا گرفته،خودشم مواظبشه
گیلدا درست میگه ............عزیزم بند ناف ربطی به نحوه خوابیدن نداره بیشتر برای خون رسانی بهتر و رشد خوب جنین می گن به پهلوی چب بخوابی بهتره .بعدشم یواش یواش که بگذره خودت نمی تونی راحت بخوابی من خودم تقریبا اینجوری بودم به خاطر معده دردم مجبور بودم به پهلو بخوابم................
ماهی که جیوه نداشته باشه تنها راهشم اینه که از جای مطمئن بخری دکتر تغذیه من می گفت مال خزر یه ذره بهتراز جنوبه چون جنوب به همه جا راه داره و خزر دریاچه هست اما گفت بازم اون هم مشکل داره ...........................