2777
2789
عنوان

دوتاجاری تونی نی سایت هستند

4217 بازدید | 106 پست

جاری بزرگه جاری کوچیکه رو دعوت می کنه خونش 

جاری مهمان شب تاپیک میزنه امروز رفته بودم مهمونی جاری بعد چندوقت که از عروسیم می گذره پاگشا کردند اول اینو بگم که من خیلی ازجاریم سرترم خیلی خوشگلم و بیبی فیسم و تازگیا دماغمو عمل کردم دیگه نیازبه آرایش وتیپ زدن ندارم یه لباس ساده وشیک پوشیدم  و یه دسته گل خوشگل گرفتیم ورفتیم خونشون اول که ده دقیقه پشت در موندیم بعدم که وارد شدیم حس کردم وارد مهدکودک شدم برف گل و نقل و شکلات ریختند سرم مثلا سوپرایز کردند جاااااری یه لباس فوق العاده جلف پوشیده بود و خودشوباآرایش خفه کرده بود بعدم ازاول تا آخرم باهام یخ و خشک نه بگو بخندی نه حرفی مثل مجسمه نشسته بود فقط شوهرامون حرف می زدند غذاشون افتضاح کشک بادمجان و ته چین و زرشک پلو بامرغ نه کبابی نه جوجه ای نه خورشتی ولی بازم بی ادبی نکردم و خیلی خوردم تابهشون بر نخوره اومدنی هم یه پاکت داد دستم به عنوان کادو با اینکه وضعشون توپه فقط یه نیم سکه داخل پاکت بود واقعا خاک به سرشون پشیمونم ازاینکه رفتم کاش نمی رفتم به شعورم توهین شد 

واما جاری میزبان.......

......

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چ پرتوقع بوده 

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔

واقعیه؟؟؟

منم چشام سگ داشت...ولی الان رفته تو اخلاقم...😁کسی که بخواد رو مخ باشه...موز خوردنشم صدا خیار میده😃یعنی ک*ون کرم شب تاب از اینده ما روشن تره😑😳 میگن باهرکی مثل خودش باش، آدم اصلا روش نمیشه مثل بعضیا‌ باشه😓😶

چقدر پر توقعی..طرف بهت نیم سکه داده ناراحتم هستی ..چقدم از خودت تعریف کردی

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭