2777
2789
عنوان

باردارا کمک لطفا

126 بازدید | 13 پست

دو روزه سرم سنگینه و درد میکنه منگم انگار فشارمم 12 رو8 بود هرچی میگیرم قبلا پایین تر بودا ورمم خداروشکر ندارم چیکار کنم😢

لطفا واسه تحقق رویاهام یه صلوات بفرستید❤❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طبیعیه نگران نباش هربارداری یه مدلیه ...منم تاحالا خیلی یه دفه سرم درد گرفته یه دوسه روزی بعد مجدد خوب شدم

تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت‌ تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤
بیحالی عادیه من انگار یه حالیم پاهامم یخ یخه

طبیعیه عزیزم منم دم عصرا ساعت ۷/۳۰ اینا به حدی گیج میشم و سر گیجه و تهو‌میگیرم و خوابم میاد نگو فشارمم همیشه ۹روی۶ 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
12 بالاس؟

نه ۱۲ روی ۸ نورماله  خوبه اتفاقا خیلیم خوبه 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
میترسم بره بالا  

نمیره انشاله  اگه ۱۲ تا ۱۴ هم بره کهم نیست ولی ۸ بره بالا تر بده