2821
2789
عنوان

باردارا کمک لطفا

131 بازدید | 13 پست

دو روزه سرم سنگینه و درد میکنه منگم انگار فشارمم 12 رو8 بود هرچی میگیرم قبلا پایین تر بودا ورمم خداروشکر ندارم چیکار کنم😢

لطفا واسه تحقق رویاهام یه صلوات بفرستید❤❤❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

طبیعیه نگران نباش هربارداری یه مدلیه ...منم تاحالا خیلی یه دفه سرم درد گرفته یه دوسه روزی بعد مجدد خوب شدم

تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت‌ تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤
بیحالی عادیه من انگار یه حالیم پاهامم یخ یخه

طبیعیه عزیزم منم دم عصرا ساعت ۷/۳۰ اینا به حدی گیج میشم و سر گیجه و تهو‌میگیرم و خوابم میاد نگو فشارمم همیشه ۹روی۶ 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
12 بالاس؟

نه ۱۲ روی ۸ نورماله  خوبه اتفاقا خیلیم خوبه 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
میترسم بره بالا  

نمیره انشاله  اگه ۱۲ تا ۱۴ هم بره کهم نیست ولی ۸ بره بالا تر بده 

2825
2823
2791
2779
2792