2777
2789

سلام بیاییید یک کم هم بهم روحیه بدهیم و هم اینکه    از تجربیاتتون لطفا بگید اینکه چند سالتونه چند وقته اقدام کردید اگر باردار شدید بعد چند وقت باردار شدید ویتامین خوردید ! و  نینیتون اگر معلومه چیه ؟

دوست من برایت دعا می کنم به خواسته ی  قلبیت برسی لطفا برام دعای خیر کن .با یک دنیا عشق ازت  ممنونم 🌹❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام من ۳۱ سالمه

یه اقدامی🤣🤣

و اذا سالک عبادی عنی فانی قریب اجیب دعوه الداع اذا دعان ... خدا جونم خودت گفتی جوابمو میدی من منتظر معجزت هستم    میشه واسه برآورده شدن حاجت دلم یه صلوات مهمونم کنی دوستم🥰🥰🥰

با اجازه استارتر 🙈انشالله زودی باردار میشی. من تو 6 هفتم ولی هیچ علائمی ندارم چرا😭😭حالت تهوع هیچی

خدایا ازت ممنونم که منو مورد لطفت قرار دادی و صدامو شنیدی
روحیه روحیه روحیه😁 من سی وشش سالمه سه تام بچه دارم ولوله هامم لستم دوتا کوچیکارم بعد سی باردارشدم ...

ببخشید گلم راضی هستی از بستن لوله هات چند سالگی بستی عوارض نداشت برات ؟درد بعد عملت چطور بود . شکمت بزرگ نشده.

روحیه روحیه روحیه😁 من سی وشش سالمه سه تام بچه دارم ولوله هامم لستم دوتا کوچیکارم بعد سی باردارشدم ...

خدا از دهنت بشنوه آخری را چند سالگی دنیا آوردی ؟ بچه هات جنسیتشون چیه ؟

دوست من برایت دعا می کنم به خواسته ی  قلبیت برسی لطفا برام دعای خیر کن .با یک دنیا عشق ازت  ممنونم 🌹❤️
با اجازه استارتر 🙈انشالله زودی باردار میشی. من تو 6 هفتم ولی هیچ علائمی ندارم چرا😭😭حالت تهوع هیچی

بارداریت خوبه عزیزم خوشحال باش دختر خوشگل ، انشاااه به سلامتی نینیت دنیا می اد ببخشید اگر فوضولی نیست چند سالته ؟

من ۳۲  آی یو آی کردم ۳ روزه دعا کنید مثبت بشه

الهی که باردار باشی و خبر خوشحال کننده را بهمون بدی 

بارداریت خوبه عزیزم خوشحال باش دختر خوشگل ، انشاااه به سلامتی نینیت دنیا می اد ببخشید اگر فوضولی نیس ...

23😁آخه میترسم نباشم یا چه میدونم خدایی نکرده سقط شده باشه. چه میدونم کلا ازین فکرا زیاد میکنم😔

خدایا ازت ممنونم که منو مورد لطفت قرار دادی و صدامو شنیدی
ببخشید گلم راضی هستی از بستن لوله هات چند سالگی بستی عوارض نداشت برات ؟درد بعد عملت چطور بود . شکمت ...

سی ودو سالکی راستش من قبلا اصلا این کارو دوست نداشتم اما من دیابت بارداری داشتم 

شکم که یه خورده دارم در ضمن مدت دوران قاعدگیم هم زیاد شده همیشه من یه هفته بودم اونم خیلی زیاد نبود اما الان تا ده روزه گاها تا دوازده سیزده روز لکه بینی دارم بعد ببخشید مقدارشم خیلی زیاد شده که باید برم پیش دکتر البته نظمش به هم نخورده من از زمان محردیم هم هر بیست ویک روز سر ساعت پریود میشم که الانم همین طورع

من شیعم،حیدر آقامه  
خدا از دهنت بشنوه آخری را چند سالگی دنیا آوردی ؟ بچه هات جنسیتشون چیه ؟

سی و دو آبجیم سی وشش سالکی آورد چند نفر تو اطرافیانم بالا چهل آوردن چرا نا امیدی؟

یه دختر دارم دوتا پسر

من شیعم،حیدر آقامه