2777
2789

یکسال و نیمشه.هی پامیشه تو خاب راه میره. میام میذارمش رو پام میخابه. میذارمش تو جاش، خیالم ک راحت شد میبینم صدا پا میاد. تا الان بیداره. میره سرپایی سرشو میذاره رو مبل خابش میبره. هر روز بعداظهر ها میخابه. شبا هم میخابه. فقط امروز یک ساعت دیر تر خوابید. ب نظرتون چرا؟ مشکلیه؟ چند روز پیش ی مهمونی دادم از اون شب مریضن، لب ب غذا نمیزنن، میارن بالا. اینم اضافه شد😔😔😔

عزیزم چ بامزس🤩🤩

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰

اى جوووونم تصور اينكه سرشو ميزاره رو مبل ايستاده ميخوابه دلمو ضععععف داد اى قربونش برم

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدايى نكرده شايد جاييش درد ميكنه 

🙁🙁🙁🙁🙁

🙏🏻🙏🏻گر نگهدار من ان است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد 🙏🏻🙏🏻خدايا شكرت معجزتو ديدم 😭🙏🏻❤️

تو مهمونی از چیزی نترسیده؟

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕
عزیزم چ بامزس🤩🤩

بخدا ترسناکه. یبار رفت نزدیک در اتاقش تو تاریکی داشت تابشو تاب میداد. یبار رفت پشت صندلی های اپن همینجوری سرپا تا ده دقیقه موند رفتم آوردمش. موندم چرا از این همه تا کی نمیترسه 

دختر  من ۶ سالشه 

تو خواب راه میره 

همیشه نه ولی وقتایی که تو روز خیلی با بچه ها بازی کرده باشه و کلافه باشه تو خواب راه میره 

شوهرم میگه بدو بگیرش این باز راه افتاد😂

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

چشمش زدن . دخترمن هروقت اینطور میشه یه تخم مرغ میشکنم و اسم اون اشخاصی که جدیدا دیدنش رو میگم تخم مرغ به نام اون شخص میشکنه این تخم مرغ شکستن ازقدیم هست بعدش یه صدقه میدم خوب خوب میشه دخترم تاحالا سه بار این طور شده سه بار شکوندم خوب شده

اى جوووونم تصور اينكه سرشو ميزاره رو مبل ايستاده ميخوابه دلمو ضععععف داد اى قربونش برم

مرسی عزیزم. والا من بیشتر ازش ترسیدم. آخه يبارم رفت پشت دره تراسمون موند حیاط رو نگاه کرد، 😭😭😭

وقتی اینجوری از نی نی میگن اکثرا به جای راه حل دادن قربون صدقه میرن مثلا من الان رگ بی مزه ای و شوخیم گرفته به نظرم پاشو ببند به تخت مثلا😐😐😐ولی اخه چجوری میتونی سرشو بزاره رو مبل بخوابه بعد تو نخوریش مگه داریم اخه😍😂😍😍😍

بخدا ترسناکه. یبار رفت نزدیک در اتاقش تو تاریکی داشت تابشو تاب میداد. یبار رفت پشت صندلی های اپن همی ...

بیدار نیست که بترسه اون خوابه هر چقدر هم صداش کنی نمیشنوه  من رو دخترم امتحان کردم 

خودمم بکشم همه برقا رو هم روشن کنم یه ساعتم حرف بزنم باهاش و صداش کنم اصلا نمیبینه منو و صدامو نمیشنوه در صورتی که چشاش بازه و داره حرف میزنه با کسایی که داره تو خواب میبینتشون

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

چشمش زدن . دخترمن هروقت اینطور میشه یه تخم مرغ میشکنم و اسم اون اشخاصی که جدیدا دیدنش رو میگم تخم مر ...

من مامانم اینجوری میکنه تمام اشخاصی که ممکنه چشم زده باشن اسمشونو مینویسه رو تخم مرغ بعدش میشکنه تخم مرغو جلو پا بچه