2777
2789
عنوان

وای خانوما خواهش میکنم بیاید. بچم تو خاب راه میره

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 47 پست
بخدا ترسناکه. یبار رفت نزدیک در اتاقش تو تاریکی داشت تابشو تاب میداد. یبار رفت پشت صندلی های اپن همی ...

منم تا دبيرستان تو خواب راه ميرفتم يك اختلال در مغز هست بايد ببريد دكتر تا خوب بشه دكتر خوب / دكتر جباري بيمارستان گاندي متخصص مغز واعصاب بيمارستان مفيد دكتر مغز واعصاب كودك خوب داره

ممنون عزیزدلم خداراشکربدنیست امااین هم خیلی اذیت شدالان20سالشه تمام پیشرفت هایی که کردناگهان تبدیل ...

عزیزم ناراحت شدم. مرسی از راهنماییت. ما اصلا دوقلو تو خاندان خودمو شوهرم نداشتیم. میدونی خیلی ب چشم میایم. خیلی بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ناراحت شدم. مرسی از راهنماییت. ما اصلا دوقلو تو خاندان خودمو شوهرم نداشتیم. میدونی خیلی ب چشم ...

ان شاءالله همیشه سلامت باشن

من هم توفامیل شوهرم نداشتیم

اماتوفامیل خودم 30جفت داشتیم

بیشترفامیلهامون داشتن

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )