2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون‌کسی که خبرها رو بهت‌رسونده.با اون قطع ارتباط کنی بهتره

دقیقا بعد عروسیم یه نفر اومد بهم گفت فلانی داشت پشت سرت اینو میگفت اونو میگفت منم ناراحت شدم بهش گفتم تو که انقدر با من شمیمی هستی اونجا چطور برخورد کردی که جلو تو به خودش اجازه دادا راجع به من حرف بزنه به تته پته افتاد دوروی عوضی بعضیا ادعای دوستی دارن خیلی بدتره تاونی که تو رو باهات دشمنه

نه بابا من یه بار امتحان کردم مهمونم 3 روز دیگه هم موند😂😂

مامی رفتیم خونه عموم بچه بودم یکبار اومدم کفشام رو پام کنم دیدم نمکه توش به مامانم گفتم مامانم تکون داد 😐

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد... 

من بر عکس توام. جاری من سه ساله عروسی کردیم هنوز منو پاگشا نکرده. بچه اشم به دنیا اومد بخاطر مادرشوهرم خواستم برم زنگ زدم که میخوام بیام نذاشت بهونه کرد میخوام خونه بخرم خونه ام کوچیکه عوض کردم بیا یکسال بیشتره گذشته اصلا نمیگه خرت به چند. 

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
اون خودش زیادنمیادخونم

خبرچینی خیلی بده.من خودم هر کی میاد بدی کسی و پیشم‌میگه.نمیرم به اون طرف بگم فلانی بد شما رو گفت.فقط دیگه خیلی با طرف خبرچین سرسنگین‌میشم.و هیچی و بهش نمیگم.چون‌میگن کسی اگه اومد پشت سر کسی چیزی و گفت مطمین باش نفر بعدی که میره پشت سرش حرف میزنه تویی

یک صلوات میفرستی؟
مامی رفتیم خونه عموم بچه بودم یکبار اومدم کفشام رو پام کنم دیدم نمکه توش به مامانم گفتم مامانم تکون ...

وای عجب زن عمویی اما شانس نداشته دستش پیشتون رو شده😁😁

یا قاضی الحاجات
وای عجب زن عمویی اما شانس نداشته دستش پیشتون رو شده😁😁

ما اون موقع نمیدونستیم باورت میشه چندساله که متوجه شدیم واسه چی بوده! 

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد...