2777
2789
عنوان

فردا سونو ان تی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1875 بازدید | 67 پست
سونو ان تی هم مگه استرس داره؟ والا من هفته بعد باید برم سونو قلب کلی استرس دارم همش میگم قلبش تشکیل ...

نه نگران نباش

هر چیو بهت میگن قبلش رعایت کنی اصلا اذیت نمیشی

یه سریا گرسنه پامیشن میان بچه نمیچرخه هی مجبورن برن چیزی بخورن راه برن و... اذیت میشن و خوب اندازه ها ثبت نمیشه

زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیخود میکنن ب کسی ربط ندارع 😏😏😏

انشالله خدا بهت بده ی گل پسر تپلی و سالم ؛ ایه منزل ک نیس درسته ک سلامت تو اولویته اما خب همه ک قرار نیس مثه هم فقط ی جنسو بخان

خداجونم میگم چرا تقاص سیبی ک‌حواخانوم خورده رو فقط ما ایرانیا داریم پس میدیم😒😒
سلام خوبید یاد اوایل بارداریم افتادم انقدر وحشتناک بود ک اصلا فکرشو نمیکردم تموم شه یه ثانیه اش برام ...

خدا ب داد همه زنای باردار برسه بحق بزرگی وعظمتش

آجیای مهربون برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین. انشاالله هیچکس داغ عزیزنبینه😭😭
انشالله خدا بهت بده ی گل پسر تپلی و سالم ؛ ایه منزل ک نیس درسته ک سلامت تو اولویته اما خب همه ک قرار ...

وای ایشاللله اصلا بچه پسر میبینم دلم ضعف میره😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍شوهرم دختر میخاد ببینیم قسمت همش گرمی میدم ب خوردش پسر شه😑

وای ایشاللله اصلا بچه پسر میبینم دلم ضعف میره😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍شوهرم دختر میخاد ببینیم قسمت همش گر ...

اخی عزیزم انشالله شوهره من عشق پسر داشت خداام مثه اینکه خیلی دوسش داره ک سومیش تو راهه😀

خانوما فردا چکارکنم بچه نخوابه و تحرک داشته باشه؟

چیزه شیرین بخوری قبلش حسابی تحرک میکنه