2777
2789
عنوان

فردا سونو ان تی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1875 بازدید | 67 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیزه شیرین بخوری قبلش حسابی تحرک میکنه

اگه خدای نکرده سن سونو با اینی ک خودم میگم یکی نباشه چی میشه؟ مثلا هفته ش عقب ترباشه

آجیای مهربون برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین. انشاالله هیچکس داغ عزیزنبینه😭😭
وای یعنی ان تی واسه من دیر شده تازه من به حساب پری دوشنبه چهارده  هفته میشم

من ب حساب پری دوازده هفته و دو روزم ب حساب سونو یازده و5روز.بعدم نگران نباش گلم تا 13و6 روز وقت داری

منم از همین میترسیدم گذاشتم دیر تر بشه باز الان فک میکنم خیلی دیره 

وای خدا فردا ب خیر بگذره😢

من ب حساب پری دوازده هفته و دو روزم ب حساب سونو یازده و5روز.بعدم نگران نباش گلم تا 13و6 روز وقت داری

واای مرسی یکم خیالم راحت شد والا من از استرس همش دلم میخواد عقب بندازم ولی فردا میرم دیگه ان شالله 

خانوما فردا چکارکنم بچه نخوابه و تحرک داشته باشه؟

مگه باید تحرک داشته باشه تو سونو اول

من یکماه پیش رفتم تقریبا

دکتر سه بار فرستادم بیرون گفت برو بعد از نیمساعت بیا

گفت خیلی تکون میخوره نمیتونم سونو کنم 

گفت وانمیسه

سه تاپسر داااری  چطور پسر دار شدید  بدن شوهرت گرمه یا سرد?مزاجش چحوریه خودت چی اینا خیلی ...

دوتا دارم سومیشم خدا بخاد توراهه ؛ کار خاصی نکردیم حتی برا سومی برا دخترشدنش تلاش کردیم😐 اما خب خواست خدا ارجحیت داره از خودش بخای مطمئن باش بهت میده ، اما خب علم پزشکی ام از موهبتای خداس دگ جاریم با رژیم چن ماهه ک داشت تازگیا پسرش دنیا اومده خودشو و شوهرش خیلی گرمی میخوردن و حذف لبنیات اما میگم اول اخر خواسته خداس

خداجونم میگم چرا تقاص سیبی ک‌حواخانوم خورده رو فقط ما ایرانیا داریم پس میدیم😒😒
واای مرسی یکم خیالم راحت شد والا من از استرس همش دلم میخواد عقب بندازم ولی فردا میرم دیگه ان شالله&n ...

انشاالله باخبرای خوب بیای

اگه خدای نکرده سن سونو با اینی ک خودم میگم یکی نباشه چی میشه؟ مثلا هفته ش عقب ترباشه

چن روز اختلاف بین crl جنین و پریود طبیعیه اصن نگران نیاش عزیزم توکلت بخدا باشه

خداجونم میگم چرا تقاص سیبی ک‌حواخانوم خورده رو فقط ما ایرانیا داریم پس میدیم😒😒
وای ایشاللله اصلا بچه پسر میبینم دلم ضعف میره😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍شوهرم دختر میخاد ببینیم قسمت همش گر ...

چه عجب یکی گفت پسر دوست دارم الان جدیدا همه بخاطر دفاع از جنسیت دختر پسرارو میکوبن و دل پسر دارارو میشکنن من یه پسر دارم دومیم پسره تو راهیه هر کی میشنوه میگه ان شاالله سومی دختره مادر بی دختر تنها میمونه و از این حرفا بخدا سر جفتشونم به خدا سپردم مگه ادم خودش تعیین میکنه تا خواست خدا نباشه یه برگم از درخت پایین نمیفته  

اکنون شدم به مستان،چون ابروی تو مایل