2777
2789
عنوان

فردا سونو ان تی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1875 بازدید | 67 پست
مگه باید تحرک داشته باشه تو سونو اول من یکماه پیش رفتم تقریبا دکتر سه بار فرستادم بیرون گفت برو بع ...

اخه اگرم بخوابه باز میگن برو ی چیز شیرین بخور.شما سن سونو با حساب خودتون یکی بود؟

آجیای مهربون برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین. انشاالله هیچکس داغ عزیزنبینه😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چن روز اختلاف بین crl جنین و پریود طبیعیه اصن نگران نیاش عزیزم توکلت بخدا باشه

مرسی گلم. من سونو قلب 6هفته و 5روز رفتم سونو گفت 6هفته ای امکان دارع اینم عقب ترباشم یا میشه جلو افتاده باشم؟

چه عجب یکی گفت پسر دوست دارم الان جدیدا همه بخاطر دفاع از جنسیت دختر پسرارو میکوبن و دل پسر دارارو م ...

خخ شاید تحقیر میکنن اطرافیانشون بخاطر همین هیچ کسی نیس ک بگه بچع پسر دوس ندارم 

من واقعا عاشق پسر بچم 🙄🙄🙄دختر خالم یک سالشه اصلا بغلشم نمیکنم 😑😑😑

نه عزیزم حدود ده روز تا دوهفته عقب بود دکترم گفت طبیعیه لقاح دیر انجام شده

وای خب من اگه انقد عقب باشم میشم 9هفته دیگه نمیشه ان تی رو انجام بدم ک

جاریت بچه اولشه?مثلا چیا میخوردن  خدا حفظ کنه بچه هاتو

جاریم اولیش دختر بود  خیلی ترس داش پسردار نشه چون ازبین ۳۰ تا نوه ک داشتن بیشترش دختر بودن همش میگف من پسردار نمیشم خیلی اجیل میخوردن غذاهاشو خیلی ادویه میزد میوه های گرم خرما 

خداجونم میگم چرا تقاص سیبی ک‌حواخانوم خورده رو فقط ما ایرانیا داریم پس میدیم😒😒
چه عجب یکی گفت پسر دوست دارم الان جدیدا همه بخاطر دفاع از جنسیت دختر پسرارو میکوبن و دل پسر دارارو م ...

بمنم میگن اهمیت نده بگو خدا صلاح دیده من راضیم ب رضاش 

اخه اگرم بخوابه باز میگن برو ی چیز شیرین بخور.شما سن سونو با حساب خودتون یکی بود؟

واای یاد سونو قلبم افتادم از بس آب خورده بودم بچه معلوم نمیشد حالا یه خانوم قبل من بود دو بار فرستادش برو آب بخور منو فرستاد گف نصفشو تخلیه کن ولی هنوزم معلوم نمیشد 

مرسی گلم. من سونو قلب 6هفته و 5روز رفتم سونو گفت 6هفته ای امکان دارع اینم عقب ترباشم یا میشه جلو افت ...

منکه نسبت به سونو قلب جلو افتاده بودم روز سوتو ان تی  بحساب سونوقلب 12هفته و دو روز بود که میشد دو هفته عقب تر از پریودی ولی تو سونو ان تی 13هفته و یک روز بودم

مرسی گلم. من سونو قلب 6هفته و 5روز رفتم سونو گفت 6هفته ای امکان دارع اینم عقب ترباشم یا میشه جلو افت ...

ن جلو تر ک امکانش کمه ولی کاملن طبیعیه این اختلاف 

واای یاد سونو قلبم افتادم از بس آب خورده بودم بچه معلوم نمیشد حالا یه خانوم قبل من بود دو بار فرستاد ...

منم داشتم میترکیدم نصفشوخالی کردم بعد رفتم تو

خخ شاید تحقیر میکنن اطرافیانشون بخاطر همین هیچ کسی نیس ک بگه بچع پسر دوس ندارم  من واقعا عاشق ...

خدا بچه هامو برام حفظ کنه ولی ناشکری نباشه عاشق دختر بچه هام بخدا خواهر زاده هام که دخترنو میخوام بخورمشون خخخخخ ولی دلیل نمیشه که از اینکه بچه هام پسرن ناشکری کنم عاشقشونم و نفسم به نفساشون بنده اگه وسر میخوای تا میتونی سبزی خوردن و فلفل تند بخور منم همینا کار دستم داد 

اکنون شدم به مستان،چون ابروی تو مایل
منکه نسبت به سونو قلب جلو افتاده بودم روز سوتو ان تی  بحساب سونوقلب 12هفته و دو روز بود که میشد ...

خداکنه برامنم جلو افتاده باشه