2777
2789
عنوان

مامانا یلحظه بیایین خیلی نگرانم

145 بازدید | 8 پست

سلام دوستان.پسرم یکسال و نیم شه.یه چندمرتبه خون دماغ شده ولی با حجم خیلی کم من فکرمیکردم از خشکی بینی ش باشه و مرتب چربش میکردم.ولی امشب یهویی خون دماغ شد کمتراز یه دیقه ولی با حجم خیلی بیشتراز قبل..نگرانم کرد.قبل از خون دماغ شدنش بینی شم انگار کیپ میشه اذیتش میکنن تا بیان بیرون همش بینی شو میماله.کسی بوده نی نی ش اینجوری باشه؟دکترشم تا یکشنبه نیس خیلی نگرانم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این ک میگین دکترش تا فلان روز نیست یعنی چی؟نمیفهمم اصلا

ببر یه دکتر دیگه خانم چجور میتونی صبر کنی اینقدر و بیخیال باشی؟

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

نگران نباش....مورگ هاش نازک هستن ...‌تا ضربه کوچیکی بخوره شرو میشه ب خون اومدن...من خودم اینجورم حتی موقه سرناخوردگی موقه ابریزش محکم اینجوری هستم

💞انتخاب تووووو💞......💐بهترین انتخاب قلبم بود💐

دختر منم مدام خون دماغ میشد و الانم میشه، در حدی که واسش آزمایش انعقاد خون نوشتن، ولی نهایت مشکلش همون خشکی بینی بود

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !

من تا الان چنین موردی ندیدم ولی بنظرم تا یکشنبه صبر نکن ببر اورژانس

ولی خودتو نگران نکن احتمال زیاد خشکیه

اینکه توقع داشته باشی مادرشوهرت باهات خوب باشه چون تو باهاش خوبی......مثل اینه که توقع داشته باشی گرگ تو رو نخوره چون تو اونو نمیخوری!