2777
2789
عنوان

من یه عروس 18سالم ک....😞

| مشاهده متن کامل بحث + 75984 بازدید | 787 پست
. هرکاری کردم هر راهی رفتم شوهرم یک تار موی حتی جاریمو با من عوض میکنه... هیچوقت بچگی نکردم توی ده ...

عزیزم حتما یه مشاوره برو تا بهت بگه چیکار کنی چون بچه بودی ازدواج کردی سیاست نداشتی ولی اصلا فعلا بچه دار نشو تا شوهرت آدم بشه وگرنه بیچاره ای 

دیدی که سخت نیست تنها بدون من...دیدی که صبح میشود شبها بدون من...این نبض زدگی بی وقفه میزند...فرقی نمیکند با من! بدون من...دیروز گرچه سخت امروز هم گذشت طوری نمیشود فردا بدون من
درسته...مشکل اینجاست خام مادرشه فقط... بخدا الان ک دارم مینویسم دستم زخمه! شوهرم میبینه ولی مبادا ...

الهی بمیرم والا که سخته بعضیا زنو خورد میکنن برای دل خانواده بعضیا خانواده روخورد میکنن به خاطر زن درصورتی که بخدا سخت نیست تعادل ایجاد کردن که ن سیخ بسوزه ن کباب

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین برا دستت چون منم اینجوریم دکتر گفت همه جا باید دستکش نخی بپوشی و در نیاری قبلشم با وازلین یا پماد اوسرین چربش کن مخصوصا زیر دستکش ظرفشویی من باورم نمیشد دستم خوب بشه البته باز ولش کنم برمیگرده

واقعا اگه چند درصد از مردای ایرانی این طرزفکرو داشتن ما زنا الان اینقدبدبخت و توسری خور نبودیم  ...

خیلی از مردها این نظر دارند و جسارتا و خیلی، مردها از رفتار بد خانمها در عذابند که در نزدیکیهای من هستند

ولی خوب انصافا کمترند. شما قانون را مطالعه کنید 

قان ن ما شوربختانه قانونی است مرد سالار. مومن سالار 

ضد اقلیت. ضد انسان مداری. و تقسیم بندی همان اول قانون مشخصه ولی، دوستان دقت ندارند. یعنی، دیه خانمها نصفه. دیه اقلیت‌ها مذهبی یک دهم. اصل بر مومن بودن و تعهده به جای تخصص. 

شوربختانه این جنبه های مرد سالاری در ابعاد جدیدش در نسل جدید بیشتره و زن سالاری به دلایلی در دهه پنجاهی ها و اوایل دهه شصت. بنده چون پایان نامم را با عنوان فرو پاشی خانواده در حال نوشتن هستم. خیلی در این امور موشکافانه باریک شدم. در پایتخت و کلانشهرها درست است که آمار طلاق خیلی بالاتر است ولی این سبک استعمار و استثمار خیلی کمتر است و در شهرهای، کوچک دوام و قوام زندگی با هزینه سنگین جان دادن خانمها از نظر روان و اندیشه شایع تر است. چتر حمایتی قانون در مهریه و تفقه خلاصه شده و هزاران واو آزار دهنده. این مشکل دوستمان بسیار ناراحت کننده است. ما هم اختلاف داریم. ولی بیشتر اختلاف سلیقه است نه اینطور بداهت. ولی شوربختانه هر چقدر تحقیق کردم بیشتر متوجه شدم که اتفاقا بر خلاف دیدگاه روشنفکری. پول بزرگترین عامل خوشبختی است و حتی انسان را به بهشت نزدیک می‌کند و از جهنم دور. هر کس خواست مباحثه کنیم من در خدمتم.

تو از در محبت بیا تو مادرشوهرتو بکشون خونه خودت 

وقتی باهاشون صمیمی میشم بدتر سوارم میشم.... 

گفتم بزار گرم بگیرم دیدم نه ی حرفایی ک تو دلشون مونده رو زدن ک قشنگ نبود...  شوخی شوخی تیکه هاشونو انداختن دستوراشونم بیشتر کردن

کاربر قدیمی هستم😐👊            ‌                             نصیحت خواهرانه: قبل از دعوا این مسائل رو باهمسرتون طی کنید:۱ حق نداریم به خانواده های هم توهین کنید ۲ حق نداریم مشکلات کهنه وقدیمی رو مطرح کنیم توی هر دعوا فقط راجب اون موضوع بحث میکنیم 3شام نهار نپختن شام نهار نخوردن نداریم همه باید عادی سر میز غذا حاضر باشن 4 هرکسی برای آشتی پیش قدم شه اون یکی باید براش کادو بگیره!منو همسرم قانونمون اینه نوبتی پیش قدم میشیم! ۵ حق نداریم طرف مقابل رو تعمیم بدیم مثلا تو همیشه.... ممنوعه. چون این کار دعوا رو ب اوج میرسونه، ۶ باید بهم  فرصت بدیم هرکسی راجب دیدگاهش نصبت ب موضع دعوا 5دقیقه صحبت کنه و طرف مقابل هم 5دقیقه پاسخ گو باشه..                                            اگه دوست داشتی یه صلوات واسه سلامتی خودت و خانوادت و خانواده بنده بزن😊😉😘
عزیزم حتما یه مشاوره برو تا بهت بگه چیکار کنی چون بچه بودی ازدواج کردی سیاست نداشتی ولی اصلا فعلا بچ ...

بچه هم میخاد شوهرم نمیخادا ولی چون مادرشوهرم دستور داده..!یک ساله کلافم کرده 

بچه بیارم با این جنگ اعصابی ک دارم اونم دیونه میشه.

هیچوقت این کارو نمیکنم

کاربر قدیمی هستم😐👊            ‌                             نصیحت خواهرانه: قبل از دعوا این مسائل رو باهمسرتون طی کنید:۱ حق نداریم به خانواده های هم توهین کنید ۲ حق نداریم مشکلات کهنه وقدیمی رو مطرح کنیم توی هر دعوا فقط راجب اون موضوع بحث میکنیم 3شام نهار نپختن شام نهار نخوردن نداریم همه باید عادی سر میز غذا حاضر باشن 4 هرکسی برای آشتی پیش قدم شه اون یکی باید براش کادو بگیره!منو همسرم قانونمون اینه نوبتی پیش قدم میشیم! ۵ حق نداریم طرف مقابل رو تعمیم بدیم مثلا تو همیشه.... ممنوعه. چون این کار دعوا رو ب اوج میرسونه، ۶ باید بهم  فرصت بدیم هرکسی راجب دیدگاهش نصبت ب موضع دعوا 5دقیقه صحبت کنه و طرف مقابل هم 5دقیقه پاسخ گو باشه..                                            اگه دوست داشتی یه صلوات واسه سلامتی خودت و خانوادت و خانواده بنده بزن😊😉😘
وقتی باهاشون صمیمی میشم بدتر سوارم میشم....  گفتم بزار گرم بگیرم دیدم نه ی حرفایی ک تو دلشون م ...

نه انقدر هم جور جور حد تعادل 

حسینِ من….. بیا و این دل شکسته را بخر… حسینِ من…. مسافر جامانده را با خود ببر…. السلامُ علیک یا ابا عبْدالله
بچه هم میخاد شوهرم نمیخادا ولی چون مادرشوهرم دستور داده..!یک ساله کلافم کرده  بچه بیارم با این ...

نه اصلا نیار پشیمون میشی 

منم ۱۵سالم بود ازدواج کردم هیچی حالیم نبودشوهرم و دوس داشتم ولی مرد رویاهام نبود  رفتارخودش و خانوادش غیر قابل تحمل بود دیگه سوختم و ساختم ولی همیشه دلگیرم 

دیدی که سخت نیست تنها بدون من...دیدی که صبح میشود شبها بدون من...این نبض زدگی بی وقفه میزند...فرقی نمیکند با من! بدون من...دیروز گرچه سخت امروز هم گذشت طوری نمیشود فردا بدون من
بچه هم میخاد شوهرم نمیخادا ولی چون مادرشوهرم دستور داده..!یک ساله کلافم کرده  بچه بیارم با این ...

یوقت به اطر حرف بقیه بچه نیاریا بخدا میافته بین جنگ اعصابتون اونم دین و گناه داره هنوزم سنت کمه بذار یه چنسالی بگذره تا میتونی تو این فرصت فقط روشوهرت کار کن باهمدوتایی جدول حل کنین بیرون برین بازار برین حتی اگه دلش نخواد کم کم میاد سمتت مشکلش مامانی بودنشه وگرنه احترام مادر واجبه در کل برای هیچکس جز زمانی که خودتو شوهرت توان بار مسوولیت یه بچه و تربیتش رو در خودتون دیدین بچه نیارین سی سالت ک شد میفهمی اصلا هیچکس مهم نیس جز خودت و خانوادت شوهرتم کم کم بهتر میشه 

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

من چندین سال کمک مددکار بودم. خیلی دوست دارم بتونم کمکی کنم. چیزی که ما ها فراموش کردیم انسانیت و بر ...

ممنون حرفاتون کمک حال بودن

ممنون حرفاتون کمک حال بودن

زیاد به شوهرت وابسته نشو که اون یکم به طرفت کشیده بشه اگه خیلی وابسته بشی کم کم علاقش کمتر میشه بهت بزار برعکس بشه شدید بهش نچسب یکم مغرور باش

یوقت به اطر حرف بقیه بچه نیاریا بخدا میافته بین جنگ اعصابتون اونم دین و گناه داره هنوزم سنت کمه بذار ...

نه من خودم توی اختلافات پدرمادر بزرگ شدم اولین خاطره بچگیم بوده ازم سوال میپرسیدم  پیش مامانت میری یا بابا!

فجیع ترین اتفاق هارو توی زندگیم دیدم هر روز دادگاه هر روز اختلاف.....نمیخام یکی دیگرو مثل خودم کنم

مرسی از راهنماییت

نه من خودم توی اختلافات پدرمادر بزرگ شدم اولین خاطره بچگیم بوده ازم سوال میپرسیدم  پیش مامانت م ...

عزیزدلم از خدا میخوام هرچه زودتر زندگیت بشه پراز ارامش و عشق به کوری چشم بدخواهات