2777
2789
عنوان

من یه عروس 18سالم ک....😞

| مشاهده متن کامل بحث + 75980 بازدید | 787 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم بیشترحرفاتو خوندم حرفات نشون میده ادم فوق العاده بی سیاست وضعیفی هستی عزیزم تونمیدونی یه زن چه قدرتی داره اصلا زن به کنار همون زبون لامصب اگه بتونی بکارببری بخداهمه عذاب هات ازبی زبونیته یادنگرفتی یادت ندادن چطوریه مرد رو توانگشتات نگه داری این همه کانال وگروه به زنان اموزش میدن لااقل برو خودت تنهاپیش مشاوره تابهت یاد بدن توخوبی زیاد کردی امااونانفهمیدن پس بدون خوبی زیادی هرجایی جواب نمیده یکم سیاست داشته باش عوض کلفت بودن بامادرشوهرت ازدرصممیت واردشو باهم برین استخراینور اونور ازش تعریف کن زبونت رو به کاربندازباجاریت رفیق شو اماهمش باسیاست پیش برو نزار سوارت شن جلو شوهرت همش غرغرنکن بجاش ازخوبی های مادرش بگوحتی اگه حالت بهم میخوره ازش نزارفک کنه تودلت چه خبره بااین افراد فقط باید باچرب زبونی وخرکردنشون پیش بری خیلی کارامشه کرد 

حرفای دشمنت رو خوب گوش کن اون ایرادات تو رو خوب میدونه !!!!!!
خب میگیرن میشن صاحبش دیگهههه من خالم یکی گرفته قشنگ زیر دست خالم و دخترخاله هامه

میگیرن دیگه؟!

چرا خانواده دختره دادن دخترشونو؟از سر راه پیدا کرده بودن؟

دخترای کم سنشونو شوهر ندن گناه دارن که بعد بقول شما بیفتن زیر دست مادرشوهر و ..

هنوز کدچیکن ..اشتباه از خانواده دختره است

وای بسم الله،همون صفحه اول رو خوندم همچین لجم گرفته که نگو.....

واقعا آدم نمیدونه چی بگه،،،

بناله از پدر مادری که دخترشون رو اینقدر زود شوهر میدن،

یا از خدا بخواد تقاص خونواده شوهر و شوهری که عرصه رو بر آدم تنگ میکنن بده،

خدایا خودت بزرگی، پناه این دختر جوون باش و نا امیدش نکن،  الهی آمین

به خاطر بسپار تا همیشه بدانی زیباترین منش آدمی مهر و محبت اوست پس محبت کنید  چه به دوست، چه به دشمن که دوست را بزرگ می‌کند دشمن را دوست ... 👤 #کوروش_کبیر

کجان مدافعان ازدواج زود.استارتر بنده خدا اگه موقع ازدواج حداقل بیست و سه چهار ساله بود خیلی بهتر میتونست مدیریت کنه زندگیشو تا انقدر از جوونی و خامیش سواستفاده نکنن خانواده و شوهر بی معرفتش

ببین عزیزم حتما حتما درستو بخون.شده اگه اجازه نمیده مجازی بخون.حتما حتما بچه دار نشووووو.با یه مشاور مشورت کن دختر جون از اینکه بگن دیوونست و اینا نترس.خود مساور میدونه چجوری رفتار کنه و چی بگه.دنبال درآمد و شغل باش.به خدا اول جوونیته خودتو افسرده نکن.فقط و فقط خودتی که میتونی حال خودتو خوب کنی

نقطه ضعف دست همسرت نده.حالا که انقدر عاشق فامیلاشه تو هم پشت سرشون حرف نزن.میان خونت کوچکترین غری نزن بذار حساسیتش کم شه.مثلا نگو من رفتم خونه جاری کلی کار کردم اون خونه ما کار نمیکنه.حتی با لحن خوبم بگی باز اثر بد داره.خودت کاری کن که بعدا حرسشو نخوری

چی بگم خیلی ناراحتت شدم.خدا خودش کمکت کنه

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
. حالا من برم خونشون بشینم؟ چیکار کنم؟ وقتی میرم تو جمعشون احساس حقارت میکنم تو مهمونیا و.....همیشه ...

منم ۱۸ سالمه عزیزم تو عزت نفستو از دست دادی و اعتماد بنفست بشدت پایینه . اکر ارزش خودتو بدونی در مقابلشون کم نمیاری