2777
2789
عنوان

بازهم داستان همیشگی مادر شوهر:/

859 بازدید | 35 پست

سلام دوستان.بابام برام ماشین ثبت نام کرده 45 روز دیگه شرکت گفته تحویلش میدن.مادر نامزدم تازه فهمیده اینو اومده به پسرش گفته سوار این ماشین نشی ها. اگر ازش استفاده کنی ماشینه رو به رخت میکشن یا اصطلاحا میزنن تو سرت بذار دختر خودشون سوار شه!من گفتم مامانت چرا باید برای اینجور مسائلی به تو بگه چیکار کن چیکار نکن.یه معرکه ای گرفت بیا و ببین که چرا احترام مادر منو پیش من نگه نمیداری :/ بعد ما هیییییچ موقه چیزی به رخشون نکشیدیم حتی یکبار هم نگفتم ماشین من!گفتم ماشینمون. من نمیدونم چرا مدام توهم دارن ما میخوایم چیزی به رخشون بکشیم.نامزد من خانوادش خیلی خیلی خسیس هستن پدر ساده ی من گفت من کمکتون میکنم ولی خیلی جاها انگار خانوادش طلبکارمون هم شدن سر این قضایا!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن به نظرم محل نده

واقعا میگم یه موقع می فهمی بی محلی کنی که دیگه دیره

من که والله یه مادرشوهر روانی دارم

مادر پدرم با عمه هام کل زندگی منو نابود کردن 

الان ولی فک میکنم اهمیت دادن بهشون بیهوده ترین کاری بوده که تو این سالها می کردم

سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊

الان نامزدین دوروز دیگه ازدواج کنید بیچاره میشید پسره خانواده ذلیل  و دهن بین(مادرو خواهر)مرد زندگی نیست الان دیگ خانواده اولش باید شما باشی مامانشون ازشیر نگرفتتشون فک کنم

من تک فرزندم تمام اموال پدرم برای منه

بعد مادر شوهرم جلو من به شوهرم می گفت پسرم مال و منال زن مثل زنگوله بالای دره در شدنی میخوره کلت

انقد حرفش دلمو شکست

❤️خدایا پناهم باش ❤دوسداشتی یه صلوات واسه مشکلم بخون رفیق دمت گرم🌷
الان نامزدین دوروز دیگه ازدواج کنید بیچاره میشید پسره خانواده ذلیل  و دهن بین(مادرو خواهر)مرد ز ...

اتفاقا خیلی تو فکر اینم که بهمش بزنم چون فقط همین یه داستان  نبوده

اول برو پیش مشاور ببین چی میگه ببین درست میشه نامزدت

اگرم نشد یه دعوای زرگری راه بنداز بهم بزن خلاص

خدایا شکرت

عزیزم مشکل از باباتہ.....زیادی یونجہ دادہ ب اینا ورم معدہ کردن......دیونہ ای؟ ماشین میخای چیکار اونم با پول بابات .....بابات چ گناھی کردہ.....بذار خودش بخرہ

♥💜💛💚💙من با تو بود ❣که فهمیدم ❣آرامش یعنی بودن میانِ❣آغوش کسی که دوستش داری♥💜💛💚💙

ببین ب نظرم اینا کلا عادیه با هرکی ک باشی همین حرفارو میشنوی منتهی هرکدومش ی جور دیگه،فقط مونده ب خودت ک باسیاست بری جلو بی تفاوت باشی یا نه