2777
2789

خواهشا .اگر بخواید نصیحت کنید یک دختر مجرد در شرف ازدواج بهش چی میگید؟؟

❤سردار سلیمانی و مدافعان حرم ❤ عشق ظلم ستیزان. کاش مثل شما باشم سردار جان🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عاقل باشه

پیش مادرشوهرهم زندگی اصلا خوب نیست

از روز اول مستقل باشید

🤲🤲برای من هم دعا کنیدبرای سلامتی بچم صلوات بفرستین انشالله همه چیزاش ب خوبی پیش بره التماس دعا چون خیلی منتظر بودیم 🤲🤲🤲حاجت روا باشید

به شوهرت بگو من یه کارت بانکی شخصی دارم که حساب پس اندازمه و فقط خودم باید بدونم چقدر توشه و با اون پول چیکار میکنم.

من اینکارو کردم و الان شوهرم تو حسابم پول میزنه و من همیشه مقداریشو توی اون کارتم میریزم

اومدم نی نی سایت دیدم خانما چقدر داستان دارن سر این موضوع فهمیدم چه کار خوبی کردم گفتم

تا میتونی چشمات رو باز کن

از کوچیکترین تحقیقات هم نگذر

از خودش و خانوادش

خیلی خیلی دقت کن

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

میخوای خوشبخت بشی با خواهر شوخر مادرشوهر صمیمی نشو 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 

ازدواج نکن

من یک روستایی کردهستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و توی روستا هم ازدواج کردم 💑خیلیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی ،من دهاتی ام ،دهاتی فحش نیست🌷خجالت آور نیست 😊پنجره ی من هرروز رو به کوه و دشت و درخت و رودخونه باز میشه 😍همه ی گنجشک ها و مرغ و خروس ها پایین پنجره به امید خرده نون های من جمع میشن و سروصدامیکنن☺اینجا لذت هایی رو داریم که  محشره !نون و کلوچه های محلی 😍عکس هایی که پشتش دیوار آپارتمانا نیست و تا چشم کار میکنه طبیعته 😊بازی بچها ،لباسهای رنگارنگ...سادگی و صمیمیت ❤براتون دل شاد میخوام ،قلب مهربون ❤براتون یه روز به یادموندنی توی یه روستا میخوام کنار مردمی که انگار از فضا اومدن و رفتارشون  شبیه مردم شهرنیست🌹 

خیلییییی خیلییییی خیلییییی دقت کنه تو ازدواجش که راه برگشت بسیار سخت و گاهی ناممکن ...از هیچ خطایی چشم نزارخ بگه درستش میکنم که عمرا درست بشه ...تنهایی هزار بزابز شرف داره با ادمی باشن که ارزشش  و نداره ....تحقیق مفصل ...رفت امد قبل عقد با خانواده ...احساسات و کاملا بزاره کنار ...رو اعتیادم به شدت سختگیری و تخقیق ...همین دیگه 

یک ساله ک نامزد بودم و امروز شد یک ماه ک ازدواج کردم و با روش سنتی ازدواج کردم و یک ساله ک دلم خونه انقد زندگی آرومی داشتم بی دغدغه سرم تو کار خودم بود تو درسم بود انقد خواستگار داشتم خدا اینو سر راهم قرار داد وقتی خواستگار اومد برات ببرش مشاور تشخیص بده  ک اخلاقتون بهم میخوره یا نه ب خانوادش نگاه کن ک از لحاظ فرهنگی برابر باشین به مادیات اهمیت نده در حد همین ک زندگی بچرخ کافیه و فقط اخلاق اخلاق اخلاق و همین و بس.....

دو هفته س ک برگشتم ب خونه پدرم و دارم دق میکنم و فقط خدا میدونه ک چقدر حالم بدههههه......

دو هفته بعد عروسی کتکم زد و خونه بیرون کرد پدر و مادرم استاد دانشگاه دبیر و تک دخترم بهترین جهیزیه و بهترین عروسی رو گرفتن برام...ولی خدا میدونه با چ شرمندگی سر میکنم دو هفته ست شوک این اتفاق انقد زیاده ک فقط دو هفته ست دارم میمیرم ب خار اخلاق گندش و شکاک و بد دل بود شدید ......

چقدر حرف هست واسه گفتن ولی خلاصه فقطططط ب اخلاق فک کن موقع ازدواج قیافه عادی میشه پول ب دست میاد ولی اخلاق ذاتی....