استارتر دلت خوشه ها. من اجازه ندارم از پول خودم یک ریال خرج کنم . یه وام نوشتم قسطش 800 تومنه به دروغ بهش گفتم یه تومن که 200 پس انداز کنم همش کابوس می بینم که بفهمه. الان 2 سال و نیم که عروسی کردیم هزار تومن خرجی نداده. با پول خودم بچمو به دنیا آوردم ولی واسه خانواده خودش خوب خرج می کنه. خیلی عذاب می کشم از دستش. آرزوی مرگش رو دارم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم هیچیه هیچی میگه پول میخوای چکار هزار تومن میده هم بخدا باید بگم واسه چی میخوام
درکت میکنم. حقوق من تو خونه خرج میشه از ریال به ریالش هم خبر داره اونوقت همیشه خون منو تو شیشه می کنه که من نمی دونم حقوقت چقدره و چیکار می کنی باهاش. من که ازش راضی نیستم خدا هم راضی نباشه.
هیچی هر وقت لازم داشته باشم فقط میگیرم... شرایطش درک میکنم...
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...