2777
2789
اينجا همه جور ادم هست ولي هستن كسايي كه بيشتر از اينم ماهانه از شوهرشون ميگيرن  جاي تعجب نداره ...

درستع

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا نفهمن؟من میتونستم برم تدریس کنم ماهی ۳ تومن درآمد داشته باشم گفت نرو.الانم به نظرم وظیفه هر مردی ...

نمیگم نده بایدبده میگم اگه خاستی خرج کن اگه ن واسه خودت پس انداز کن بعضی از مردان اینجورین که اگه بفهمند پول داری و باز طلب پول کنی نمیدن دیگه

خدایا چنان کن سرانجام کار 🙏توخشنود  باشی وما رستگار🙏🌹
چقدر اعتقاد به این جمله دارین که زنی که خرج داره ارج داره؟

۵۰ ۵۰ بستگی به شرایط زندگی وضع مالیت داره که بدونی چقدرمیتونی آزادباشی توخرج کردن

میگه حساب کتاب زندگی باید دست زن باشه و زن باید حواسش ب خرج دخل زندگی باشه 

چرا با درک

واقعا بنظرم خانم هاواردترن تو ای  چیزها

چجوری کارتای شوهراتونو میگیرین بعد همه قصدو قرض و خودتون میدین همش ادم باید جوش بزنه اینجوری که

من اصلا از شوهرم نمیپرسم که وام داره نداره پول ماهیانه چقد داره اخر ماه پولش میرسه یا نه همیشه بهش میگم به من ربطی نداره که پول داری یا نداره من این خریدامه کاری به درامدش ندارم خودمم ناراحت نمیکنم واسه دیرشدن وامو این چیزا

به نظرم اینجوری خیلی بهتره

من همسرم ماهانه یه مبلغی رو میده بهم. در این بین هم برای هرچی پول بخوام میده و اصلا نمی پرسه چکار کردی. بارها شده پول گرفتم خرج نشده برگردوندم به خودش تعجب کرده و اصلا یادش نبوده.

اگر از این خانمای اهل پس انداز و جمع کردن پول یواشکی بودم باور کن تا الان پول یه خونه رو جمع کرده بودم و همسرم نفهمیده بود.

حالا یا خیلی به من اطمینان داره یا خیلی حواس پرته🤔

درآمد شوهرم خوبه.ولی اعتقادی به پول دادن نداره خرجی هم نمیده.زندگیم خیلی سخته‌.خورد و خوراک تو خونمون عالیه زبانزده ولی به من خرجی نمیده.برای خونه خوب خرید میکنه.

سیصدتومن فقط واس خودم میده بهم البته پول داشته باشه دریغ نمیکنه کارتاشم بیشتردستمه مثلا قبض بخام پرداخت کنم شصت باشه میگم صدتومن رندشم کردم واست 😁 اونم میخنده هیچی نمیگ کلا توکار رند کردنم

خدایامرسی بابت همه چیز😍
چجوری کارتای شوهراتونو میگیرین بعد همه قصدو قرض و خودتون میدین همش ادم باید جوش بزنه اینجوری که من ...

اگه میدونی وضع مالیتون بدنیستو از پس مخارج و قسط واین چیزا برمیاد پس ن بپرس ن نگران باش ولی اگه میدونی با یروز نرفتن سرکارش کلی اززندگی عقب میمونین وبهش فشارمیادیکم مراعات لازمه

٠

خرج خونه هم تا جايى كه بتونم كمك ميكنم

مربى بدنسازى بين المللى / 2 کیلو افزايش وزن - ٨ كيلو كاهش وزن - در ماه (اصولى و سالم).و ناگهان در يك بعد از ظهر زمستانى وقتى كنارم آرام خوابيده بودى به ياد آوردم روزهاى رفتنت را، انگار درد مشت هايى كه آن روزها به ديوار مى زدم را تازه حس كردم، به تو نگاه كردم و به دستهايم... (متن واقعيه كپى نشه 🌹)