2777
2789
اینجورمردابستگی به تربیت خانوادشون  داره ،که دستو دل بازن واسه زنشون که ازپدرشون یاد گرفتن ،خدا ...

خیلی ممنون عزیزم.دقیقا خانوادگی دست و دل بازن.و پدرشوهرم اصلا پول جدا نداره کلا پول هاش دست مادرشوهرم هست

اظهار نظراتمان بیانگر خود واقعی مان باشد نه برای جلب لایک بیشتر😊😊😊😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان میان میخورنت، اینجا فقط باید ناله کنی که ندارمممم

چی بگم والا 

هرکی با توجه ب شرایطش 

من  درامد بابام بالاس برا همون 

حالا متاهل بشم مسلما  درامدش ب اندازه بابام نیست

ولی با این وجود اینقدر گرونیه ک اکثر اوقات در حال غر زدنم و کم میارم😑ان شا..همه ب شرایط دلخواهشون برسن

بی هوا بوسه بزن عشق دو چندان بشود بوسه انگاه قشنگ است ک تمرین نشود❤️جنوبیم

۱۰۰ت

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔

یک میلیارد😄

پزوهم  خودتونین😋

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 
بگو همینجور ندی سنگین تره. بگو بهتر،نده،با همون کهنه قبلیاشون میارمشون مهمونی،آبرو خودت میره.  ...

واااااای چه راهنمایی اشتباهی 

یعنی چی همینجوری میارم ابروی خودت میره

یه مرد واقعا خرد میشه از شنیدن این حرف عزیزم

قطعا هر پدر اگه داشته باشه واسه بچه هاش بهترینا رو میخره 

من نمیدونم برم یا بمونم کاری بکن 

شوهرمنم  پول نمیده , همچی دست خودمه , همش با حساب من کارمیکنه و من واسش,پول جابجا میکنم , کارش ثابت نیست ,ازاول ازدواج ازش اجازه گرفتم ک واسه خودم پول جمع کنم و قبول کرد , گفتم خدایی نکرده دزدی حساب نشه و گفت هرچی میخوای بردار حلالت   ,  یه ماه میبینی ۱۰۰تومن بردارم یه ماه ۱تومن ...  اصلا توحساب و کتاب کاری نداره ,میگه تو جمع کن اینقدر خوشحال میشه  ,میگ من زن زرنگ دوست دارم😄

یبار حدود ۳۵تومن جمع کردم خواستیم خونه بخریم گذاشتم رو پولش , الانم حدود ۱۳تا دارم ک خبرنداره ,زیادکه بشه میگم

آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ... 
يعني نيست كسي كه١٥٠٠بگيره؟؟؟؟؟؟؟؟؟🙄😐

من زیاد میگیرم ولی دوست ندارم مبلغشو بگم خوشم نمیاد و اینکه بعضی وقتا خرج خودم میکنم بعضی وقتا خرج خانوادم مثلا تولدی چیزی کمک خرجی یا اینکه پول خرجی خونه کم اومد ازهمون استفاده میکنم 

الا چند وقته کل حقوقش دسمته ولی بیشتر وقت ها شاید ۲۰۰ ویا ۱۵۰ برای خودم باشه

خدا بهم یه دختر خوشگل داده                  ممنون خدایا                اما ایکاش به اندازه خوشگلیش سلامتیش هم میدادی                          ممنون میشم برای سلامتی دخترم دعا کنید و براش سه تا صلوات بفرستین                             الهی ازخدا هرچی میخوایید بهتون