2777
2789
اشتباه کردم.شوهر منم همش میگفت هرچی میخوای بگو برات بخرم.واقعا هم میخرید ولی به نظرم یه مقدار پس اند ...

آره دقیقا

شوهر منم همینطور

هر چی لازم داشته باشم کارتش رو میده میگه بخر ولی دوس دارم یه مقدار پول بده به خودم، بتونم پس انداز کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همه کارتها دست خودمه.سرماه پول براب بنزین و یه کم اضافه تر میریزم براش.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:64،وزن 1399/2/14: 61/400،هدف اول:60، هدف نهایی:58.(عضو تاپیک بامداد خمارم جز گروه آبی و یه سرگروه خوب و گروه خووووووب)پیش به سوی هدف.اضافه وزن خر است.😃😃😃
اشتباه کردم.شوهر منم همش میگفت هرچی میخوای بگو برات بخرم.واقعا هم میخرید ولی به نظرم یه مقدار پس اند ...

آره واقعا لازمه جوری که اونا نفهمن پوله خودمون و واسه خودمون پس انداز کنیم

خدایا چنان کن سرانجام کار 🙏توخشنود  باشی وما رستگار🙏🌹
چون به اون خانوم گفتی خالی بند اینو گفتم لابد راست میگه اخه قضاوتش کردی

من ب اون خانم نگفتم خالی بند

مجدد بخون 

باشه من قضاوت کردم و شما درست میگی

پس ریپلای نکن عزیز

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
کلاشوهرم هرچی پول داشتیمو ریخته بحساب من.کارت حقوقیشم دست منه +کارت یارانه ..کلا همه پولادست منه چیز ...

چه عالی

خدایا چنان کن سرانجام کار 🙏توخشنود  باشی وما رستگار🙏🌹
آره واقعا لازمه جوری که اونا نفهمن پوله خودمون و واسه خودمون پس انداز کنیم

چرا نفهمن؟من میتونستم برم تدریس کنم ماهی ۳ تومن درآمد داشته باشم گفت نرو.الانم به نظرم وظیفه هر مردیه که زنشو تامین کنه

هس عشقم  خودم والا خرج لباس و ارایشگام  و باشگام و لیزر و بنزین و... خیلی میشه.  ام ...

اينجا همه جور ادم هست ولي هستن كسايي كه بيشتر از اينم ماهانه از شوهرشون ميگيرن  جاي تعجب نداره تو فاميلام هستن ب چشم ديدم 

شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌

من گفتم پول یارانه رو وسیله میخرم پیتزا میپزم😂 منتظرم واریز شه😂😂😂 

😂😂پیشنهاد خوبیه ولی من حال پختنشو ندارم بنظرم سفارش بدم بهتره😁😁

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔