خودم والا خرج لباس و ارایشگام و باشگام و لیزر و بنزین و... خیلی میشه.
اما یسریا توو تاپیکای معیشتی زار میزنن و تاپیکاشون نالیدن و کتکه بعد اینجور جاها خالی میبندن
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥ به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
زن پسرعموم اجاره خونه های شوهرشو میگیره ماهی ۴تمن تازه طلا و دکتر هم باشوهرشه🤕
چ خووووووب و عالی
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
منیارانه و معیشتی میگیرم و تو اینوسطا خرج میتراشم مثلا یه خرج ده هزار تومنی نزدیک پنجاه شصت ازش میگیرم خودش گفته هرچی اگه از مندزدیدی یا اضافه بر سازمان گرفتی حلال باشه اخه خودشو خیلی زرنگ میدونه فکر نمیکنه گولش بزنم 😅😁😎
✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪 با همراهیِ دوست جونیا😍. 📎گروه آبی📎 وزن اولیه: ۸۴ وزن شروع دوباره😅: ۷۷ وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰ هدف اول: ۷۴🔓🔑 هدف دوم: ۷۱🔒 هدف سوم: ۶۸🔒 هدف آخر😍: ۶۵🔒
خدارشکر هیچوقت چیزی کم نداشتم ک حسودیم شه یا مث بعضیا خالی ببندم😂😂 خوووش باشی
چ خالي بندي اخه مامان خودم ماهي ٢از بابام ميگيره خرج لباس بوتاكس كرم دور چشم آبرسان ليزر ارايشگاه ميكنه ٤٧سالشه ماشالله خيليم خوب مونده ميريم بيرون فكر ميكنن خواهريم باور نميكنن من دخترشم
شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌
خدارشکر هیچوقت چیزی کم نداشتم ک حسودیم شه یا مث بعضیا خالی ببندم😂😂 خوووش باشی
چرا خالی بندی،،، والا من جرات نکردم بگم چقدر میگیرم ،،، خوب همه اینا بستگی به درآمد شوهر داره
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
عزیزم من مجردم ولی اطرافیانم خیلی میبینم بیشتر از ۱۵۰۰درماه میگیرن
من اوناییو گفتم ک توو تاپیکای دیگه از بی پولی و حقوق کم همسرشون مینالنن.
انشالله همه بالای ۲تومن بگیرن با این پایه حقوقی1800تومنی