2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم  خیلییی ناراحتم همش گریه میکنم کاش خدا بهمون کمک کنه

اطرافیانمو میبینم بیشتر غصه میخورم اگه کسی رو نمیدیدم حالم بهتر از این بود هر کس منو میبینه میگه خیلی دلم برات میسوزه هم قیافم خوبه هم با این شرایط عجیب غریبم تحصیلکردم ولی متاسفانه از خانواده ی خیلی درب و داغونیم انقد خاستگار بیرون از خونه داشتم ‌......

اطرافیانمو میبینم بیشتر غصه میخورم اگه کسی رو نمیدیدم حالم بهتر از این بود هر کس منو میبینه میگه خیل ...

وای عین منی تو

بخداذهمهرفک و فامیلامونم میگن خیلی دختر خوبی داری فلانی ولی هیچکس نمیاد خاستگاری

بخدا ی خاستگار داشتم انقد تحقیرم کردک نرجیح دادم خودم ردش کنم

خونه هامون خیلییی قذیمی و خرابه

حانوادمم فقیر

بخدا هم سرو ظاهر پدارم هم اهل نماز و پیر پیغمبرم... هم تحصیلات اما😢😢

وای عین منی تو بخداذهمهرفک و فامیلامونم میگن خیلی دختر خوبی داری فلانی ولی هیچکس نمیاد خاستگاری ...

دقیقا شرایطتمون یکیه عزیزم ....حالا ازدواج به کنار ولی فقط میسوزم دیگه عاقبت این همه درست بودن و خوب بودن چی شد....همش جلو همه تحقیر میشم فامیلام ازدواج کردن با چه کیسایی در حالی که انگشت کوچیکه منم نمیشن.....اونوخ من به خاطر خونوادم باید بسوزم....