2777
2789
عنوان

بعد از اين چت باهاش تماس بگيرم(اسكرين شات

| مشاهده متن کامل بحث + 2529 بازدید | 142 پست

بعد ده روز میگه عشقم؟

زبون بازه ها

دختر عموم پروفایلش زده خوشبختی یعنی اسمِ شوهرت مرتضی باشه یِ دلِ سیر گریه کردم برا همه ی اون بدبخت های که اسم شوهرشون مرتضی نیست خدایا خیلی بی انصافیه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کی تا حالا رابطه ها انقدر ابکی و سطحی شدن انگار رفتی پفک خریدی...ده روووووز؟ انتظار خیانت داری 😐😐😐😐😐😐اسمشو فکر کنم به زور بدونی عزیزم رابطه نیاز به زمان و شناخت دو طرف داره خودتو فعلا درگیر نکن

چجور تو ده روز به هم علاقه مند میشین

من بعد ده سال هنوز شک دارم 😂

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
متاهله عشقت😊

نه هميشه و هر ساعتي دردسترس بود حتي كار خونه كردني ام باهام حرف ميزد اصلا متاهل نيس تابلوعه 

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن

سلام استارتر و دوستان ما میخوایم برا رسیدن به حاجت هامون ذکراستغفرالله شروع کنیم اگه کسی میخواد بیاد بگه اسم بنویسم تکمیل شیم شروع کنیم ۳نفر کم داریم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3854509/دوست-جونیا-بدویید-بیایید-حاجت-روایی-رسیدن-به-ارزوها?postId=123271105

اگه دوسش داری فعلا همینجوری پیش برو و هیچ گله شکایتی نکن تا هم بشناسیش بفهمی علت کاراشو هم گیر ندی و ...

عاخه حس ميكنم مني كه تو دع روز اينه وضعم بعدش اگه شديدتر بشم چي؟؟؟ 

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن
تا وسط روز كه اصلا انلاين نبود بعدش تيك انلاين خورد 

خوب رفته خونه‌مادرش اون‌گفته‌منو میبری اینم‌برده اتفاقه دیگ‌اصن‌عکشالعمل نشون‌ندیا‌پیش اومده حالا

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚

خب یعنی چی قرار گذاشت باهات کنسل کرد؟

راجب قراز چیزی نگفت ؟

نفهمیدم🙁

دختر عموم پروفایلش زده خوشبختی یعنی اسمِ شوهرت مرتضی باشه یِ دلِ سیر گریه کردم برا همه ی اون بدبخت های که اسم شوهرشون مرتضی نیست خدایا خیلی بی انصافیه.