2777
2789
عنوان

بعد از اين چت باهاش تماس بگيرم(اسكرين شات

| مشاهده متن کامل بحث + 2529 بازدید | 142 پست
خوب رفته خونه‌مادرش اون‌گفته‌منو میبری اینم‌برده اتفاقه دیگ‌اصن‌عکشالعمل نشون‌ندیا‌پیش اومده حالا

خب عاخه چرا جواب پي ام نميده !!! مگع جلو مامان نميشه جواب پي ام داد؟؟؟ 

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب یعنی چی قرار گذاشت باهات کنسل کرد؟ راجب قراز چیزی نگفت ؟ نفهمیدم🙁

نه اصلا چيزي نگفت ديروز قرار شد امروز همو ببينيم ٨ صبح اينو فرستاد و ديگه اصلا نيس!!! ديشبم تقريبا نبود

شایدم یهو سرد شی!تو‌ده روز نمیشه پیش بینی کرد

منم ميگم برم ببينمش شايد كاري حركتي چيزي باعث بشه ازش زدع بشم اينجوري از دور بيشتر موندم تو كنجكاوي 

نه هميشه و هر ساعتي دردسترس بود حتي كار خونه كردني ام باهام حرف ميزد اصلا متاهل نيس تابلوعه 

عزیزم خودتو وابسته نکن‌بزار همه‌چی با زمان‌پیش بره انتظارای زیاد نداشته باش.البتهواگ‌اونم‌از‌تو انتظار زیاد ندارهـولی این ک 10 روزه هم باهم اشنا شدید‌ خیلی کمه تا بتونی کامل بشناسیش پس سو چیزی قهرو دلخوری نداشته باش الان‌ ی بار پیش اومده با تو قرار داشته و مامانشو برده اگ چند بار دیگ این موضوع‌تکرار شد کات کن

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚
با اينكه از اين كار واقعا متنفرم ولي متاسفانه بعله 

خونش ک نرفتی؟

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚
عزیزم خودتو وابسته نکن‌بزار همه‌چی با زمان‌پیش بره انتظارای زیاد نداشته باش.البتهواگ‌اونم‌از‌تو انتظ ...

همه شواهد بر عليه شه!!! مثلا ديشب پي ام نداد گفت ميرم خونه مامانم صبح ميگه خوابم برد الانم دارم ميرم جمكران يعني قرارمون كنسلع بعد من يبارم ساعت يك زنگ زدم جواب تداد و هنوزم سر و كلش پيدا نشده!!! حالا مامانشو برده كه بردع چرا جواب نميده؟؟؟ اين اصلا خودش بايد زنگ بزنه