2777
2789

راستش قرار بود امروز همو ببينيم منم برنامه ها جفت و جور كردمو كارامو كنسل كردم ولي ديشب گفت كه بعد تمرين بايد برع خونه مامانش (تنها زندگي ميكنه) منم تا دير وقت پي ام دادم ولي جوابي نيومد تا اينكه صبح اينو واسم فرستاد

همه حسم ميگه كسي پيششه 

ولي خب ما ده روزع باهم اشنا شديم شديدا بهش علاقمند شدم اصلا ازم نخوايد منطقي باشم فقط بگيد وقتي زنگ زد يا پي ام داد چه رفتاري بايد بكنم؟؟؟ 

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ده روز بهم میگین عشقم؟🤔🤔 الله الله

بوسیدمش در کافه های خسته ی در راه                    بوسیدمش از غم جلوی درب دانشگاه                                    بوسیدمش در رودسر , بر ماسه های داغ                              بوسیدمش در شهر بعد از خوردن شلاق

ده روز اول فقط پسره برامون پیس پیس میکرد ...ما هم محل نمیدادیم ....همینو‌ یادمه 😀😂

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

جدای از بحث اصلی اول بگو تا فارسی هست چرا انگلیسی مینویسید؟؟؟؟

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد