2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از قبل حساستر میشم مخصوصا روز اول هر بار میرم دستشویی تقریبا ۱۰دقیقه شیر اب بازه

من روزای عادی کمکمش ۱۰ دقیقه شیر اب روباز میکنم وخودمو میشورم میبینم اب ریخته اطراف سنگ توالت ودمپایم وحالا سنگ وپا ودسشوی رو اب میکشم وای که از این کار متنفرم😭😭😭

منم وسواسم وخبلی بده وادم رو داغون میشه  من توسن ۲۷ سالگی ارتروز زانو ولگن گرفتم

من تو بارداریم شدید شد هربار دستشویی رفتنم یه ربع طول میکشید تا خودم میشستم وااای یادم اومد وه روزای بدی بود باردار هم بودم اینقدر خودمو نگه میداشتم تا صبح نمیرفتم دستشویی ک نخوام وسواس بازی دربیارم خداروشکر بچم سالم دنیا اومد وگرنه هیچوقت خودمو نمیبخشیدم البته الانم اگه نماز بخونم کلا دوباره وسواس میشم  مجبور شدم فعلا  نماز نخونم و خیلی از این بابت ناراحتم حال وسواسی ها رو فقط یه وسواسی درک میکنه 😔

من روزای عادی کمکمش ۱۰ دقیقه شیر اب روباز میکنم وخودمو میشورم میبینم اب ریخته اطراف سنگ توالت ودمپای ...

اینقدر روزای پریودی میرم دستشویی که شوهرم دعوا میکنه دیگه میگه زانو دردو پادرد میگیر نرو ولی نمیتونم باید همش توی دستشویی باشم

مثل همیشه آب بگیر ب خودت بگو خون خودمه همینه ک دارم باهاش زندگی میکنم نباشه میمیرم چرا ازش بدم بیاد ...

اخ که داغونم وحرفاتون کاملا درست و واقعیت میبینم خواهرشوهرام چقدر راحت وعادی برخورد می کنن و اونا چندین بار میرن دسشوی نصف زمان یه بار رفتن منم نمیشه 

مامانم میگه ببخشید ادارویا هرنجسی دیگه اول داخل بدنه ماست پس اینقدر نفرت انگیز برخورد نکن وهمه ذربین نگرفتن دستشون ودورو برسنگ یا دمپای دستشویشون پیداش کنن همه چیز روساده وسرسری بگیر وخودتو نجات بده

من تو بارداریم شدید شد هربار دستشویی رفتنم یه ربع طول میکشید تا خودم میشستم وااای یادم اومد وه روزای ...

اخی عزیزم از دلت خبر دارم منم سر دخترم اینقدر تو دستشوی مینشستم وبهش فشار می اومد که بچه زیاد رشد نکرده بود وچقدر ترسیدیم چق ر اذیت شدم الانم زانو گردن ولگنم داعونه

دکتر بهم گفته فقط از توالت فرنگی استفاده کن ولی من میترسم نجس کاری بشه خواهش میکنم اگه میشه بهم بگید چطوری خودمو رو توالت فرنگی بشورم که نجس کاری نکنم