2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بشور. بعد دستمال لوله ای زیاد بردار تا کن. ا

نشستنی نوارتو بذار بعد اون دستمال رو بعد شستن بذار اون قسمت تا موقع بلند شدن خونآبه رو لباست نریزه و اون دستمالم بنداز دور . اینجوری لباست کثیف نمیشه.

وقتی ارزش‌ها عوض شوند عوضی ها با ارزش می شوند. (گاندی).
آبجی چیه یاد گرفتین میگین.آدم فکر میکنه با مرد طرفه.

میری سمت شوش و مولوی همه ابجی ابجی میگن😂

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ

واسه وسواست برو درمان! دختر خوب! 

معلومه که آب نمیکشم! اه، وقتی آب بخوره اونجا یه درد بدی میگیرتم! 

دوستان من اینجا یا برای سرگرمی میام یا مشورت‌ سر مسائل جزئی، نینی سایت اتاق درمان نیست!!! خیلی از مشکلات شما که ازم اینجا میپرسید، نیاز به یه مراجعه حضوری و با کیفیت به یه روانشناس خوب داره!!! برای روانتون ارزش قائل شید!!! دانشجوی دکتری روانشناسی بالینی

مثل همیشه آب بگیر ب خودت بگو خون خودمه همینه ک دارم باهاش زندگی میکنم نباشه میمیرم چرا ازش بدم بیاد »»منم قبلا وسواس افتضااااح داشتما همه خسته شده بودن برو دکتر تا خوب شی وقتی خوب شدی میفهمی ک اینا چیزی نبوده ک الکی خودتو درگیر میکردی

وای چجوری آب نمیزنید من اگ روزای دیگ ی روز در میون برم حموم دوره پریودی هرروز زیر دوشم چون بهم آرامش میده مگ میشه خودتو با آب نشوری خداروشکر چ وجردی چ متاهلیم اصلا مشکلی واسم پیش نیومده یادم نمیاد دکتر زنان رفته باشم و گفته باشه عفونتی چیزی داشته باشی خداییش هر دکتری رفتم گفته چ رحم تمیزی داری😘😘😘😘😘

در سکوت کار کن، بگذار موفقیت خود سر و صداکند...
میگه فقط بعدش که پاک میشم میرم حموم تموم شورت وشلوارامو میشورم بچه داربشه که وقت اینکارانیس

منم وسواسم وخبلی بده وادم رو داغون میشه  من توسن ۲۷ سالگی ارتروز زانو ولگن گرفتم