2777
2789

من سابقه زایمان زودرس دارم.بچم.تو26هفته به دنیا اومد دیروز تقریبن 2ماه ونیم میشه از زایمانم.گذشته رفتم.سونو رحم و تخمدان ببینم.بقایا مونده یانه بعد دکتر سونو گفت که دهانه رحمت یا همون.طول سرویکست.نسبتا کوتاهه.حالاسوال من اینه ایا امکان داره بعد زایمان طول رحم.کوتاه شه یهو من تو 12هفته بارداریم.طول رحمم 38بود تو 18هفته هم 35اما دبروز شده بود 24.خیلی نگرانم.یهو انقد کوتاه شده.بعد درضمن.پریود هم.بودم.به دکتر سونو گفتم.گف مشکلی نیس.

خدایا شکرت
باردار شدی باید سرکلاژ شی

اره عزیزم.میدونم.چون هم دکتر خودم که رفتم.تحت نظرش بعد زایمان گف باید سرکلاژ شی هم دیروز دکتر سونو گف.ولی اخه چرا یهو انقد طول رحمم.اومده پایین

خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سونو واژینال رفتی؟؟به من گفتن بارداری بعدی سرکلاژ چه کوتاه باشه چه نباشه

نه عزیزم.سونو شکمی رفتم دگترم.ینی گف شکمی.بعد دیروز دکتر سونو گف با دکترت مشورت کن ببین.نظر اون چیه یه سونو واژینال باید بدی حالابه دکترت بگو ببین.چه زمانی بهتره واست الان.بهتره انجام.بدی یا وقتی باردارشدی

خدایا شکرت
رگشوپاره کردن سرم زدنی

خدالعنتشون.کنه الهی مگه به کجا سرم زدن که رگ.پاره شد..بچه شماهم عین دختر من زود به دنیا اومو منم.تازه 3روز بود رفته بودم تو7ماه که به دنیا اومد

خدایا شکرت
ای وای گلم چه سخت. ایندفعه دیگه مواظب باش حتما تحت نظر باش. انشاالله بسلامتی بغلت بگیری

خیلی سخته الهی هیچ.مادری غم.فرزند نبینه.ان شاءالله ممنون گلم

خدایا شکرت
کی زایمان کردی؟؟الان میخای بازاقدام کنی؟

من 7آذر زایمان کردم.گلم.نه دکترم میگه از الان زوده باید بذاری 6یا7ماه از زایمانت بگذره بعداقدام کنی من ان شاءالله تا اقدام.کنم همون خرداد یا تیر میشه

خدایا شکرت
خدالعنتشون.کنه الهی مگه به کجا سرم زدن که رگ.پاره شد..بچه شماهم عین دختر من زود به دنیا اومو منم.تاز ...

٢۵هفته وچندروزبودم..خاستن بهش سرم وصل کنن ازدستش فک کنم رگش پاره شده خون ریزی کرده به تو😔😔

اِسم"تُــــMـــو♡"مُوندگارتَرین "کَلمــAــــهِ"دنیایِ منه..!🌸💫