2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم میدونه من خوشم نمیاد چن بار هم بهش گفتم ولی تو گوشیش داره البته اصلا ندیدم ک نگاه کنه ولی میدونم ک نگاه میکنه😀وقتی هی بهش میگم اهمیت نمیده پس دیگ ب من چ خودش و خدای خودش نمیشه ک تو زندگی همه چیز رو عوض کرد 

هیچی چون میدونم نمیبینه کاملا مطمئنم خداروشکر این اخلاقارو نداره

تیکر ی اتفاق خوب تو زندگیمه انشالله❤انشالله کلی اتفاقای خوب ک خیر شما توش هی براتون اتفاق بیوفته و درد و ناراحتی از زندگیتون بره
اره ادم بدش میاد ازشوهرش هزارتا فکرمیکنه ..

اره حس میکنم تو ذهنش منو با اونا مقایسه میکنه.....

میخوام کاملا بی حس باشم و برام مهم نباشه ...البته مهم نیس ها

فقط نمیخوام کار به خیانت و اینا بکشه ک بچهام اسیب ببینن

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️
خب عزیزم کم کم تاثیر منفی میزاره دیگه.... مثلا شاید منو مقایسه کنه با اونا

خب البته اینم هست .ولی خب تا حالا برای من مشکلی پیش نیومده

اینقدر بدم میاد از اینایی که به زندگیه بقیه گیر میدن که نگووووو.همش میخوان بگن چون ما این کارو کردیم بقیه هم باید این کارو بکنن در غیر این صورت بی خانواده و بی فرهنگ و اینجور چیزان.گلم تو راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.😎😎😎
نگانمیکنه خودش نمازخونه ...ولی اگه نگا کنه گوشیشو میکوبم سرش چندتیکه شه دیگم باهاش رابطه نمیکنم

دقت کنی اونا ک خیلی زیاد از نظر احساسی ب خدا وابسته هستن نگا نمیکنن چه تو باشی چ نباشی

خداروشکر منم این مشکلو‌ با شوهرم ندارم

انشالله هر کسی ام ک مشکلشو داره حل بشه خیلی سخته

تیکر ی اتفاق خوب تو زندگیمه انشالله❤انشالله کلی اتفاقای خوب ک خیر شما توش هی براتون اتفاق بیوفته و درد و ناراحتی از زندگیتون بره

بهش میگم بیا باهم ببینیم حداقل جلو خودم میبینه وکاری هم باشه با خودم میکنه نه تو خلوت که باعث خود ار ضایی بشه وفکرای بد. 

مهربونا واسه خونه دارشدنم صلوات میفرستین🌼🌸🌹
اره حس میکنم تو ذهنش منو با اونا مقایسه میکنه..... میخوام کاملا بی حس باشم و برام مهم نباش ...

اره ..ادم تورابطه میگه لابد فک میکنه داره با اون میکنه این باعث میشه سرد شی..خودش چی میگه؟

اِسم"تُــــMـــو♡"مُوندگارتَرین "کَلمــAــــهِ"دنیایِ منه..!🌸💫
دارم دیوونه میشم..همش فکرم میره سمتش که خدایا الان داره چیکار میکنه.... بچها یه راه حل بگین ک ...

ی خانومی گف اشتیاق نشون بدم شوهرم بدش میاد راستم میگ فک کن از ی مرد دیگ تعریف کنس فک کنم تنفر پیدا کنه از فیلما ک ی وقت زنش هوایی نشه سخته اما ی بار فیلم بازی کن شاید جواب داد