2777
2789
چرا،ولی دلشونداشتم،سخت بودبرام جداشدن،انگار به خونه م وابسته بودم

دلايلت قانع كننده نيس

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
عزیزم حتی ترامادول هم اعتیاد نیست. 

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو در جواب اون استارتر نوشتم ولی پست خودشو پیدا نکردم، متادون اعتیاد نیست ، به نظرم استارتر زیادی ...

خانوم،برو توگوگل یه سرچ کن،متادون برای ترک میخورن درست،ولی خودشم اعتیاداوره،کسی که به قرص عادت کنه ترک کردنش مشکله

اصلا قبول نمیکنه که اعتیادداره

بهترین کاراینه ببریدش مشاوره

مشاورمیتونه بهش انگیزه بده ب زندگی امیدوارشون کنه و....اینجوری ترغیب میشن وعمیقاکنارمیزارن وسمتش دیگه نمیرن

متادون روخیلی راحت میشه کنارگذاشت 

وبابت خودتون هم بایدبگم هرچه شرایطتون سخت هم ک باشه نباید بفکرخودکشی باشید

خودکشی حماقته وکارادمای ضعیف 

عزیزم حتی ترامادول هم اعتیاد نیست. 

قصيه همون خانوم سدا!معتاد نيس فقط شيشه ميكشه😐😂

دوستان من نمی دونم چقد با اعتیاد درگیر بودید ولی اعتیادو وقتی می خوان ترک کنن با متادون اول تعدیل می کنن و در نهایت می زارن کنار. متادون اصلا اعتیاد محسوب نمی شه و به نظرم این خانوم باید خدا رو شکر کنه که شوهرش تو این حد مصرف داره. یکم بگذره اونو به راحتی ترک می کنه

اتفاقا ترامادول اعتیاد آوره شدید جوری که وقتی طرف نخوره دیوونه میشه یه مسکن فوق العاده قوی که خیلی ها معتادش میشن چون دسترسی بهش آسونه ....

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
خانوم،برو توگوگل یه سرچ کن،متادون برای ترک میخورن درست،ولی خودشم اعتیاداوره،کسی که به قرص عادت کنه ت ...

يك دنيا ميدونن ترامادول و متادون اعتياد داره ها 😐😂

دوستان من نمی دونم چقد با اعتیاد درگیر بودید ولی اعتیادو وقتی می خوان ترک کنن با متادون اول تعدیل می ...

متادون خودش يك نوع مخدره😐

الان یکی میاد میگه چرا حرف از خودکشی می زنی، چرا قبحشوُ می ریزی فلان بیسار

انگار آدم به قصد خوشگذرونی به خودکشی فکر می کنه

چه کج‌رفتاری ای چرخ! چه بدکرداری ای چرخ! 

الان یکی میاد میگه چرا حرف از خودکشی می زنی، چرا قبحشوُ می ریزی فلان بیسار انگار آدم به قصد خوشگذرو ...

واقعا یه لحظه جنون ادمو میگیره،دست خودم نبود،بخدااگه بچه های سایت نبودن الان زنده نبودم،ولی یه لحظه گفتم برم سایت شایدازفکرش دربیام