2777
2789

[QUOTE=123261524]بردیمش ولی تاثیرنداره براش[/QUO

مصرف بی رویه هرچیزی میشه اعتیاد

ولی متادون ازنظرسطح موادهای دیگه میشه گفت درپایینترین سطح قرارداره 

کمکش کنیدبره کمپ

چون گذشته ازاینکه همسرتونه پدربچتونه

میتونیدباحراست کمپ صحبت کنیدتشریف بیارن منزل ببرنش کمپ

بعدترک میفهمه چ لطفی درحقش کردید

بنظرم تموم تلاشتون روبکنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم می شهبدون اینکه گوگل سرچ کنی بگی اصلا متادون چیه؟ جامده مایع گازه؟

هم شربته هم قرص😐

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐هيچي نگم بهتره باشه شما درست ميگي!حتي خودارضايي ميتونه اعتياد اورد باشه چه برسه همچين قرصايي  ك مستقيم رو مغز و جسم اثر ميزارع!اونوقت شما ميگي ن اعتياد نداره باشع نداره

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

خانوم ماهورا چون اسم دخترت شبیه ماله منه می گم بهت. شوهر شما یا اعتیاد بدتر داشته و داره با متادون ترک می کنه که نپیچ به پر و پاش. یا در همین حده که با اخلاق خوش کمکش کن اینم بزاره کنار. مردن شما نه به درد خودت می خوره نه بچت و نه شوهرت که دوسش داری

عزیزم قلیونم اعتیاد داره خاروندن پا هم اعتیاده. متادون و ترامادول مواد مخدر نیستن . 

موادمخدرنیستن ولی عوارض مصرفشون صدبرابر بدتر ومخربتراز موادمخدرهستش 

متادون وقرصها وحتی هروئین برای ترک معتادین ب بازار عرضه شدک متاسفانه ب دلیل اینکه خیلی راحت قابل تهیه ست ونحوه ی نادرست مصرف خودشون شدن موادمخدر نسل سوم

موادمخدرنیستن ولی عوارض مصرفشون صدبرابر بدتر ومخربتراز موادمخدرهستش  متادون وقرصها وحتی هروئین ...

عزیزم من بیام چی بگم الان پنج و چل دقیقه ی صبح چه بحثی بکنم با شما آخه ؟ حرفای تلوزیونو واسه من می زنی 🙂 هروئینو با متادون یکی می کنی 🙂

[QUOTE=123261650]با دکترکه حرف زدم،گفت اگه بره کمپ شاید اونجاچیزای جدید یادبگیره بدترشه[/QUOTE

عزیزمن کمپ قانون داره حساب کتاب داره

برای متادون ۱۵روزنگه میدارن فقط 

اگربرادردارید کمکتون کنن وشرایطشودارید توخونه ترکش بدین