2777
2789
عنوان

حالم دلم خوب نیست😔

225 بازدید | 12 پست

خسته شدم از همه چی. شوهرمو خیلی دوست داشتم.

۶ ساله که باهمیم. بهم بی احترامی نکردیم و دعواهامون بیشتر برای خانواده ها بود و خودمون زیاد مشکلی نداشتیم. 

با همه ی درگیری هایی که با خانوادش داشتم کنار اومدم. و ۶ ساله همسایشونم. بی احترامی هایی که خانوادش بهم کردن و نادیده میگرفتم و نمیزاشتم بیشتر از این تو زندگیمون تاثیر بزارن. 

رابطه هامونو کمتر کردیم و زندگیمون بهتر شد. ولی تنها مشکلی که با شوهرم داشتم و دارم چش چرونیش بود.

جلوی من خیلی خوبه و حرفای عاشقانه از زبونش نمی افته. ولی وقتی اتفاقی گوشی شو برمیدارم حتما یه چیزی میبینم که داغونم میکنه.

حالم اصلا خوب نیست. حس میکنم دیگه نمیتونم با شوهرم ادامه بدم. دوشب پیش باهم بحثمون شد. دیگه از چشمم افتاد. هرکاری میکنم نمیتونم کارایی که باهام کرد رو یادم بره. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاشکی شوهره منم خیانت میکرد ولی.......

ولی چی؟ 

من تو زندگیم خیلی اذیت شدم. ولی خودمو به بیخیالی زدم و زندگیمو میکردم. 

همه رو راحت میبخشم. حتی اونایی که باعث شد بهترین روزام داعون بشه.  

ولی هیچوقت نتونستم خیانت رو ببخشم.

هیچوقت یادم نمیره 

الهی 😢😢از خدا واسه همه کسایی که دلشون گرفته ارامش و حال خوب میخوام...الهی آمین🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

اجی تحمل کن بهش بگو که بدت میاد از این حرکتش بهش بگو دلت میشکنه با اون حرکاتش خودتو کوچیک نکن و همه چیو بسپار به خدا و شروع کن از فردا به دعا خوندن😊انشاالله که به خیر رفع میشه

یه صلوات از ته دل مهمونم کنید واسه خوشبختیم🤗😔🌹🌹
الهی 😢😢از خدا واسه همه کسایی که دلشون گرفته ارامش و حال خوب میخوام...الهی آمین🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 اج ...

مرسی قربونت برم. از حرف زدن گذشته‌. تو این شش سال به هر روشی بود بهش فهموندم ولی تو مغزش نرفت.

الان احساس میکنم عمرم هدر رفته‌. چرا با من اینکارو کرد. همه میگفتن تو از شوهرت سرتری ولی انقدر هوس باز و هرزست که نمیتونه جلوی خودشو بگیره. 

بعضی وقتها به فکر تلافی می افتادم میگفتم همون کارو خودم انجام بدم تا بفهمه چقدر بده. باز دلم راضی نشد. باهاش حرف زدم. میگفت باشه دیگه نمیکنم قول میداد.

ولی یه ماه بعد دوباره شروع میشد.

باهمه همکاراش بگو بخند داره. بهم کلی پیام میدن. 

خسته شدم دیگه. اگه بچه نداشتم یه لحظه هم نمیموندم

مرسی قربونت برم. از حرف زدن گذشته‌. تو این شش سال به هر روشی بود بهش فهموندم ولی تو مغزش نرفت. الان ...

بخاطر اون فرشته کوچولویی که داری یه مدت دیگه هم تحمل کن دعا کن که چشم پاک بشه ختمی چیزی بگیر دعا کن فقط که زندگیت عالی بشه میدونی یه جا خوندم که حضرت سلیمان به خدا میگفته چنان ملکی بهم بده که به هیچکس ندادی و نخواهی داد و مفهومش این بود که از خدا زیاد بخواید بی شک بهتون میده از خدا واست چشم پاک ترین حالت ممکن شوهرتو میخوام🙏🏻🙏🏻🙏🏻😊😊😊

دورت بگردم من اخه. اشکمو در اوردی. ای کاش میشد. 

فدات شم تو روحیه خودتو حفظ کن انشاالله درست میشه اجی🙏🏻🙏🏻🙏🏻