2777
2789
عنوان

اکو قلب جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 52 پست
به من گفت با آنومالی انجام بده

انجام بده خیالت راحت بشه ولی توانومالی قشنگ قلب رو بهت نشون میده دکتر عین علامت مسیح هس 

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
عزیزم پنج روز شیرش دادم بعدازم گرفت    

قربونت برم میدونم خیلی سخته ولی راضی باش به رضای خدا

دوست داشتی میموند و هی زجر میکشید؟ هی دارو، عمل جراحی و... 

انشاالله خدا یه نی نی سالم دیگه بهت میگه 

دخترکم،نمیدونی از اینکه با بودنت تونستی منو به آرزوهام برسونی و خوشبختیمو تکمیل کنی روی ابرام و دارم روی رنگین کمون میرقصم❤️💋عشق مامان بابا منتظرتیم زودتر بیاد عشقم👨‍👩‍👧

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انجام بده خیالت راحت بشه ولی توانومالی قشنگ قلب رو بهت نشون میده دکتر عین علامت مسیح هس 

اگه شوهرم راضی بشه انجام میدم

دخترکم،نمیدونی از اینکه با بودنت تونستی منو به آرزوهام برسونی و خوشبختیمو تکمیل کنی روی ابرام و دارم روی رنگین کمون میرقصم❤️💋عشق مامان بابا منتظرتیم زودتر بیاد عشقم👨‍👩‍👧
عزیزم تهران امینوسنتزکردی؟؟درد داره؟؟خطر سقط داره؟؟

یکم سوزش داشت تهران نه، خطر سقط یک درصد داره ولی باید استراحت کنی سه روز 

برای آرامشم و سلامتی نی نیم صلوات میفرستی، انشالله حاجت روا بشی 💓
خدایا با دلشکستم چکار کنم    

عزیییزم 😢😢

توروخدا غصه نخور 

یکم سوزش داشت تهران نه، خطر سقط یک درصد داره ولی باید استراحت کنی سه روز 

آمنیوسنتز چیه

خدایا با دلشکستم چکار کنم    

خدا بهت صبر وارامش بده منم چن روز قبل عید۹۷ بچمو ازدس دادم قلبش وایسادبود خیلی سختی کشیدم خیلی 

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
خدا بهت صبر وارامش بده منم چن روز قبل عید۹۷ بچمو ازدس دادم قلبش وایسادبود خیلی سختی کشیدم خیلی 

چقد سخته خدا برای هیچ کس نخواد

آمنیوسنتز چیه

اگ غربالگری اول مشکل داشته باشه برای بررسی نهایی میفرستن آمينو، که آب دور جنین رو با امپول میگیرن و میفرستن آزمایشگاه 

برای آرامشم و سلامتی نی نیم صلوات میفرستی، انشالله حاجت روا بشی 💓
اگ غربالگری اول مشکل داشته باشه برای بررسی نهایی میفرستن آمينو، که آب دور جنین رو با امپول میگیرن و ...

آها ممنون

دكتر من به همه ميگفت انجام بدن منم دادم.بيمارستان مفيد رفتم لا بيمه٥٠ تومن.ازاد ٤٠٠

خدايا شكرت بخاطر پسر خوشگلم.شكرت كه منو لايق مادرشدن دونستي.خداياااااااااا دامن همه منتظرارو سبز كن
دكتر من به همه ميگفت انجام بدن منم دادم.بيمارستان مفيد رفتم لا بيمه٥٠ تومن.ازاد ٤٠٠

چقد خوب بیمه تامین اجتماعی؟