2777
2789
عنوان

اکو قلب جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 52 پست
من اکوژن داشت تو سونو ولی گفت چون امینوسنتز دادی دیگ نیازی نیس

عزیزم تهران امینوسنتزکردی؟؟درد داره؟؟خطر سقط داره؟؟

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
هم دریچه قلبش تنگ بود هم سوراخ داشت قلبش طفلی بعد تولد عملش کردن

توانومالی چیزی نگفت دکترت .انجام بده خیالت راحت بشه دکتر من چیزی ننوشت 

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توانومالی چیزی نگفت دکترت .انجام بده خیالت راحت بشه دکتر من چیزی ننوشت 

آنومالی هنوز نرفتم

ان تی خداروشکر همه چیز خوب بود

دخترکم،نمیدونی از اینکه با بودنت تونستی منو به آرزوهام برسونی و خوشبختیمو تکمیل کنی روی ابرام و دارم روی رنگین کمون میرقصم❤️💋عشق مامان بابا منتظرتیم زودتر بیاد عشقم👨‍👩‍👧
نه هرکی خودش بخواد یا مشکل تو خانوادش باشه

حتما انجام بده، ماله من تو سونو همیشه عالی ،ازمایشها هم عالی دراخر بچه ام بدنیا اومد با مشکل شدید قلبی وفوت شد ،من از بین رفتم فقط دقیقا 40روز پیش  

خدایا شکر  

حتما انجام بده، ماله من تو سونو همیشه عالی ،ازمایشها هم عالی دراخر بچه ام بدنیا اومد با مشکل شدید قل ...

اااالهی😢خدا صبرت بده عزیزم خیلی ناراحت شدم

دخترکم،نمیدونی از اینکه با بودنت تونستی منو به آرزوهام برسونی و خوشبختیمو تکمیل کنی روی ابرام و دارم روی رنگین کمون میرقصم❤️💋عشق مامان بابا منتظرتیم زودتر بیاد عشقم👨‍👩‍👧
برای انومالی وغربالگری همه چی عالی ولی    

چرا مشکل قلبو نمیفهم؟؟؟ 

برای انومالی وغربالگری همه چی عالی ولی    

چن هفتگی بایدانجامش داد ؟اکو رو

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
برام دعا کن خدا پسرمو خیلی زود برگردونه دلم براش تنگ شده    

انشاالله خدا زودی برمیگردونتش

خدا انقد دوسش داشته نمیخواسته بیاد رو زمین بردتش پیش خودش

چن هفتگی بایدانجامش داد ؟اکو رو

به من گفت با آنومالی انجام بده