2777
2789
عنوان

بیاین که خیلی ضروریه

663 بازدید | 19 پست

سلام ما چندماهیه که کف خونمون رو پارکت کردیم ولی کاشی کاره دوغاب رو قشنگ از روش پاک نکرده وروی پارکت ها اکثرا دوغاب خشک شده وبا هیچی هم پاک نمیشه رنگ کار هم رنگ کرده پاشیده روشون میخواستم دیگه موکت نکنم ولی این خیر ندیده ها با کاراشون گندزدن به پولمو کاشی هام بچه ها توروخدا اگه راه حل دارین بگید من چ جوری پاکشون کنم حتی اسید هم ریختم ولی لای درزها رو نمیتونم بکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسپری نیست غلیظ مثل ماسته،آره سفیدن خیلی تمیز میکنند

اخه من یه جور اسپری دارم جاش مثل این گاز پاک کن هاست اسمش سیف هست چند منظوره ست مثل کف میاد پس منظوره شما چیزه دیگه ست

عزیزم نمیشه که! شاید پارکت نیست و سرامیکه. 

والا چی بگم من ازین مدل قبلا جایی ندیدم ولی فرو شنده ش میگفت پارکت جدیدن اینا خودم ازون کاشی صاف ها دیدم کاش حرفشو اهمیت نمیدادم ازون میخریدم