2777
2789
عنوان

حساسیت وخارش پوست ازچیه؟

55 بازدید | 9 پست

چندوقته پوستم خیلی میخاره ودونه های قرمززده. خیلی اذیتم. چیکارکنم ک خوب بشن. داروهم متفورمین چندوقته براتنبلی تخمدان میخورم

خدایاتوپناهم باش.. داشتنت بزرگترین نعمت است

شاید خونتون ساس دارید:/

میخوام پرت بشم تو یک چاه عمیق و ببینم که از سرزمین عجایب سردرآرودم، میخوام پیترپن سرزده بیاد و منو به ناکجاآباد ببره، میخوام یه جادوگر پاهامو تبدیل به دم ماهی کنه تا به اعماق دریا سفر کنم، میخوام فرشته مهربون منو تبدیل به یه عروسک چوبی کنه تا از انسان بودن نجات پیدا کنم، کاش مثل یک خوناشام دویست سال در تابوتی تنها میخوابیدم و بعد وقتی بیدار شدم... هیچ چیز... نیست!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساس چ جوریه؟ 

یه نوع حشرس ک خارشو ب ارمغان میاره :/ و اگه بیاد خونه زندگیت ب فنا میره :||

میخوام پرت بشم تو یک چاه عمیق و ببینم که از سرزمین عجایب سردرآرودم، میخوام پیترپن سرزده بیاد و منو به ناکجاآباد ببره، میخوام یه جادوگر پاهامو تبدیل به دم ماهی کنه تا به اعماق دریا سفر کنم، میخوام فرشته مهربون منو تبدیل به یه عروسک چوبی کنه تا از انسان بودن نجات پیدا کنم، کاش مثل یک خوناشام دویست سال در تابوتی تنها میخوابیدم و بعد وقتی بیدار شدم... هیچ چیز... نیست!
نه فقط میخارن

آخه يه همچين بيماري پوستي هست كه پوست دون دون ميزنه و شروع به خارش ميكنه ولي بعد از چند دقيقه خارش برطرف ميشه و اون دون دون ها هم ميره . تا دفعه ي بعد كه دوباره همون دون دون ها ميزنه بيرون

آخه يه همچين بيماري پوستي هست كه پوست دون دون ميزنه و شروع به خارش ميكنه ولي بعد از چند دقيقه خارش ب ...

نه مال من نمیرن. حتی لیفم روعوض کردم. صابونم روعوض کردم. ولی بازم فایده نداره

نه مال من نمیرن. حتی لیفم روعوض کردم. صابونم روعوض کردم. ولی بازم فایده نداره

من مشكل پوستي كه داشتم حتي دكتر ها نتونستن اسمش رو تشخيص بدن . آخر سر فهميدم اياده كار كجا بوده . من شروع كردم روزي نيم ساعت نرمش هاي هوازي . مثلا طناب ميزدم . ميرقصيدم با ريتم تند . بايد جوري باشه كه به مفس نفس بيفتي و ضربان قلبت بره بالا وقتي به اون مرحله از ضربان قلب رسيدي بدنت عرق ميكنه خون تو رگ ها با سرعت زياد جريان پيدا ميكنه و همه ي كثيفي ها از ديواره ي رگ ها جدا ميشه و به سمت كليه ميره و با ادرار همه ي اون كثيفي ها از بدن خارج ميشه . اين شد كه خوبه خوب شدم . قبل از اون واقعا عذاب ميكشيدم

من مشكل پوستي كه داشتم حتي دكتر ها نتونستن اسمش رو تشخيص بدن . آخر سر فهميدم اياده كار كجا بوده . من ...

من ورزش میکنم یه روزدرمیون باشگاه میرم