2821
2789
عنوان

شوهر شمام از احساساتش چیزی نمیگه؟

309 بازدید | 18 پست

زندگی برام بی روح شده.شوهرم خیلی کم حرف شده یا من تازه دارم میفهمم اینطوریه.

وقتی میاد یا با گوشیه یا تلویزیون.همشم فیلم ترسناک و بد میبینه بخاطر همین نمیتونم کنارش باشم.

به من میگه تو کم حرفی چون هروقت زنگ میزنم میپرسم چه خبر میگی هیچی ولی خب من همش تو خونم اتفاقی نمیفته که تعریف کنم من فقط از احساساتم میتونم براش بگم..امروز از عصر براش شمردم چقدر از احساساتم براش حرف زدم.از حسم نسبت به روزی که گذروندیم گفتم؛وقتی گفت مامانش هفته دیگه میاد خونمون از حسم نسبت به اومدن مامانش گفتم،وقتی دیدم از حرفم ناراحت شد و ساکت شد و به زور من اعتراف کرد ناراحت شده از حسم نسبت به حرفم و ناراحت شدنش گفتم،بعد از حسم نسبت به شامی که درست کردم، بعد از حسم نسبت به بچمون،‌حسم نسبت به روابط اون با بچمون، حسم نسبت به اینکه شب جمعه تو خونه موندیم حوصلم سررفت...ولی اون از هیچ‌ احساسیش حرف‌ نمیزنه همش ساکته.حتی اینا رو براش گفتم که از لاکش بیاد بیرون ولی بازم هیچی نگفت.

واقعا نمیدونم تو دلش چه خبره چی تو سرش میگذره چون هیچی نمیگه. یه جوری که احساس میکنم مشکل از منه توقعی ازم‌ داره که نتونستم جواب بدم و اون اینجوری ساکت‌ شده یا کاری کردم که ازم دور شده.چند روز پیش سرما خورده بودم گلوم درد میکرد حرف نمیزدم باورتون میشه انقدر خونمون ساکت بود که بچم از صبح تا شب اصلا بیدار نشد؟؟؟؟؟از محبت براش کم نمیزارم از قربون صدقه رفتن بوسیدن چیزایی که دوست داره درست کنم همه چی، ولی اون بجز وقتی قراره رابطه داشته باشیم و این چیزا خیلی خودشو بهم نزدیک نمیکنه فقط چند روز پیش که مریض بودم خیلی توی کارای خونه کمکم کرد.شوهر شمام انقدر ساکته یا مشکل از منه که شوهرم باهام حرف نمیزنه؟؟

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤

منم همینم به نقطه بدی از زندگی رسیدیم هر روز تو خونم بحث طلاقه حتی باهم درموردش شوخی هم میکنیم واینکه من بهش میگم من میرم ازدواج میکنم مجدد حتی گاهی میگه اینکارو جلو شوهر جدیدت نکن😐

چقدر مهربونی تو... یه لحظه دلم خواست مرد باشم همسری مثل شما داشته باشم 😍😍

حیفه ک شوهرتون قدرتونو ندونه

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

باورت میشه اکثر خانومای متاهل ینی بگم نزدیک 99 درصدشون همینو میگن که شوهرشون کم حرفه

راستش عزیزم این چیز عجیبی نیست مردها خیلی خصوصیاتشون متفاوته تا ماها. 

اکثرا درونگران و کمتر احساسشونو بروز میدن

منم همینم به نقطه بدی از زندگی رسیدیم هر روز تو خونم بحث طلاقه حتی باهم درموردش شوخی هم میکنیم واینک ...

من هروقت شوهرم با طلاق شوخی میکنه میگم این خط قرمزه اصلا شوخیشو نکن.واقعا نذار بینتون این حرفا عادی بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چقدر مهربونی تو... یه لحظه دلم خواست مرد باشم همسری مثل شما داشته باشم 😍😍 حیفه ک شوهرتون قدرتونو ...

قربونت برم عزیزم 😍🤗

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باورت میشه اکثر خانومای متاهل ینی بگم نزدیک 99 درصدشون همینو میگن که شوهرشون کم حرفه  راستش عز ...

عاخه خیلی سخته اینجوری...داری همه احساساتت رو برای کسی میریزی بیرون که اصلا از دلش خبر نداری

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قربونت برم عزیزم 😍🤗

خدانکنه عزیز دلم... انشالله خوشبخت باشی

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

شوهر منم کم حرفه ولی خداییش دوست داشتنش رو ثابت میکنه با عمل.و این بهتره تا همش لب و دهن باشه و بی خ ...

بعضطی وقتا تو زندگی نیاز نداری احساسش رو نسبت به یه سری چیزا بدونی؟من حتی نمیتونم با خیال مطمئن بگم بچمون رو دوست داره یا نه!

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شوهر من هرچی تودلشه میگه...از من بیشتر صحبت میکنه ولی خب به حرف زدن نیست عزیزدلم...من خودم کم حرفم خیلی حرفا تو دلمه ک نمیتونم به زبون بیارم...مهم اینه ک به وقتش پشتت باشه...مگه نمیگی مریض بودی کمکت کرده خودش یه جور دوست داشتنه یه کتاب خوندم نوشته بود زبان عشق ادما فرق میکنه...یکی کلامیه...یکی هدیه.‌‌‌‌..یکی جنسی..و غیره...همین ک شوهرت آرومه و به حرفات گوش میده یعنی شنونده ی خوبیه...

بی هیچ سوالی و جوابی بغلم کن خسته تر از آنم که بگویم به چه علت ...
واقعا نظرشم نمیگه یعنی؟!

چند روز پیش رفتیم رستوران یه غذا گرفتیم دوتایی خوردیم ولی هنوز گرسنه بودم.بهش به شوخی گفتم خب حالا ناهار چی بخوریم؟گفت یه غذا دیگه بگیرم؟؟ گفتم اگر تو هم باهام میخوری بگیر.هی اون پرسید منم چون نمیتونستم یه غذا رو کامل بخورم میگفتم اگر تو هم سیر نشدی بگیر و اخر نگفت سیر شده یا نه بخاطرهمین از رستوران رفتیم و منم گرسنه موندم.وقتی رفتیم فهمیدم گرسنشه گفتم خب چرا همونجا نگفتی؟گفت خب تو باید میگفتی یه غذا دیگه بگیر!!😶حالا این یه مثال بود،مثلا میریم بیرون تا وقتی من نگم بریم فلان جا اون هیچ جایی رو انتخاب نمیکنه گاهی دیگه دعوامون میشه!همیشه من باید انتخاب کنم کجا بریم چی بخریم چیکار کنیم توی هیچی نظر نمیده‌ برای هیچ اتفاقی احساسش رو نمیگه.فقط درمورد مسائل کارش حرف میزنه اونم هفته ای یه بار

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2825