2777
2789
عنوان

كسايي كه توبهمن٩٨بي بي چكشون مثبت شده، بياين دور هم باشيم

| مشاهده متن کامل بحث + 1497 بازدید | 215 پست

دکتر به منم گفت بیا واست سونو بنویسم و ازمایش 

با اینکه تازه یه ماه پیش ازمایش داده بودم ولی میگه هرچی زودتر بهتر

درد سینه تو بارداری قابل تحمله ولی وقتی به دنیا بیان و شیر بدید تازه میفهمید درد یعنی چی اونجا دیگه جیغ میزنید

اقا جان به خدا غریب شده ایم پسرفاطمه,هرکی از راه میرسه توی سرمون میزنه,کسی که اقاش بالا سرش نباشه توی سرش میزنن,قربانت شوم حجه بن الحسن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام من هفته پنجم بارداریم بدنم ده روزه به شدت کهیر زده کسی تجربشو داره؟

بدنت به بارداری واکنش نشون داده

من سر زایمان قبلیم کهیر زدم وحشتناک 

اقا جان به خدا غریب شده ایم پسرفاطمه,هرکی از راه میرسه توی سرمون میزنه,کسی که اقاش بالا سرش نباشه توی سرش میزنن,قربانت شوم حجه بن الحسن
عه من برام سوال بود كه وايسم ٨ هفته تموم شه يا ٧ هفته و چن روز كه بود برم. پس ميشه ٧هفته و خورد ...

دکتر من ک اینجوری نوشته برام 

دعا کن عزیزم صدای قلب نینیمو بشنوم

توکل بر خدایت کن ، کفایت میکند حتما 🥰
نمیدونم دکتر تجویز کرد ولی به بارداری کمک میکنه جای جنین رو سفت میکنه

تنبلی چیزی داشتین؟ 

میخوام با خوردن سیاه دونه بترکونم 🤬هر روز صبح بلند میشم قبل ناشتا سیاه دونه ی تلخ رو میجوم🥴 یا با اب جوش میخورم🤒، اینقدر میخورم که این ماه دو دستی جنین رو به آغوش بکشم🤗این ماه باردار میشم بگو یا علی✌برمحمد مصطفی خاتم انبیا بفرست صلوات، اللهم صلی علی محمد وال محمد،وعجل فرجهم

سلام بچه ها تبریک به همگی منم دیروز بی بی چکم مثبت شد؛اما از دیروز سینه هام که خیلی متورم شده بود داره هی کوچیک میشه خیلی ترسیدم..‌‌.

خدایا به امید خودت نه به امید خلق و روزگار❤
دوستان درد پری هم هنوز دارید قطع بشه بگیره ؟ از درد میترسم ،من یه بارداری شیمیایی داشتم

چن روز از موعدت گذشته؟ من تا دو روز بعد موعدم درد پريودي داشتم همينطوري كه ميگرفت و ول ميكرد اما الان ندارم فقد يه وقتايي يه درد كوچيك ميادو ميره(شبيه درد پريودي نيس)