2777
2789
عنوان

كسايي كه توبهمن٩٨بي بي چكشون مثبت شده، بياين دور هم باشيم

| مشاهده متن کامل بحث + 1497 بازدید | 215 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس من هنوز اول راهم.من اقدامم به سه ماه نمی‌کشه. بچه ها دکتر برام آزمایش قبل بارداری نوشته. واجبه برم یا نه؟ چون دم عیده دستمون تنگه. برم تامین اجتماعی دکترش میگید برام مینویسه؟ چون الان دکتر غیر تامین اجتماعی نوشته هزینه داره و رایگان نیس

پس من هنوز اول راهم.من اقدامم به سه ماه نمی‌کشه. بچه ها دکتر برام آزمایش قبل بارداری نوشته. واجبه بر ...

اره لازم كه هستن بايد بدي تا از سلامتيت مطمعن بشي ولي راجب دكترو اينا نميدونم

اخی منم ۲۴ سالمه ۴سال عقد بودم شهریور پارسال هم عروسیم بود 

ايشالا به سلامتي حاصل عشق چن ساله مونو بغل بگيريم😍. واي آقام اينقددددد ذوق داره كه نگو يه وسيله يك كيلويي رو نميذار جابه جا كنم😂😂😂

براچی دوفاستون مصرف میکردین؟،

نمیدونم دکتر تجویز کرد ولی به بارداری کمک میکنه جای جنین رو سفت میکنه

اقا جان به خدا غریب شده ایم پسرفاطمه,هرکی از راه میرسه توی سرمون میزنه,کسی که اقاش بالا سرش نباشه توی سرش میزنن,قربانت شوم حجه بن الحسن
خداحفظش كنه براتون😍. پس خداكنه اين يكي دختر بشه 😉😍

ان شالله هرچی صلاحه

اقا جان به خدا غریب شده ایم پسرفاطمه,هرکی از راه میرسه توی سرمون میزنه,کسی که اقاش بالا سرش نباشه توی سرش میزنن,قربانت شوم حجه بن الحسن