2777
2789

من خودم اخرين پريوديم١٣دي بوده ١٣ بهمن بي بي چكم مثبت شد، طبق تيكر ني ني سايت١٩ مهر ٩٩ تاريخ ديدن فرشته كوچولومونه. بياين تا ماه اخر كنار هم باشيم از هم مشاوره بگيريم باهم ذوق كنيم و اخر باهم ني ني هامونو ببينيم😍😍😍😍

منم ۱۲ دی اخرین پریودم بود امروز ازمایش دادم مثبت بود

اقا جان به خدا غریب شده ایم پسرفاطمه,هرکی از راه میرسه توی سرمون میزنه,کسی که اقاش بالا سرش نباشه توی سرش میزنن,قربانت شوم حجه بن الحسن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اي جان😍😍مباركه عزيزم. من كه يه روز بعد تاخير بي بي زدم، عجله داشتم😅😅

من چون دوفاستون خوردم‌این ماه گفتم شاید تاخیر به خاطر اون باشه صبر کردم قشنگ وقتی دیدم ۱۰ روز گذشت و خبری از پریود نشد رفتم آز

اقا جان به خدا غریب شده ایم پسرفاطمه,هرکی از راه میرسه توی سرمون میزنه,کسی که اقاش بالا سرش نباشه توی سرش میزنن,قربانت شوم حجه بن الحسن
من چون دوفاستون خوردم‌این ماه گفتم شاید تاخیر به خاطر اون باشه صبر کردم قشنگ وقتی دیدم ۱۰ روز گذشت و ...

اها ايشالا به سلامتي بياد گلي😍😍. اگه يه وقت كسي رو ديدين بگين بياد اينجا زياد شيم خوش ميگذره😍

منم 23اذر اخرین پرویدم بود ولی چون خونه جاریم مجلس بود اصلا وقت نکردم برم از بی بی چکامم منفی میشد 5 ...

مباركه گلي. پس چرا تيكرت طوريه كه بچت كوچيكتر از بچه منه!! حداقل ٢-٣ هفته بايد بزرگتر باشه

اها ايشالا به سلامتي بياد گلي😍😍. اگه يه وقت كسي رو ديدين بگين بياد اينجا زياد شيم خوش ميگذره😍

ان شالله .نینی شماهم سالم بیاد ان شالله

من بچه دوممه یه پسر هم دارم

من چون دوفاستون خوردم‌این ماه گفتم شاید تاخیر به خاطر اون باشه صبر کردم قشنگ وقتی دیدم ۱۰ روز گذشت و ...

براچی دوفاستون مصرف میکردین؟،

میخوام با خوردن سیاه دونه بترکونم 🤬هر روز صبح بلند میشم قبل ناشتا سیاه دونه ی تلخ رو میجوم🥴 یا با اب جوش میخورم🤒، اینقدر میخورم که این ماه دو دستی جنین رو به آغوش بکشم🤗این ماه باردار میشم بگو یا علی✌برمحمد مصطفی خاتم انبیا بفرست صلوات، اللهم صلی علی محمد وال محمد،وعجل فرجهم