2777
2789
عنوان

دندونام از هم فاصله دارن....

| مشاهده متن کامل بحث + 1839 بازدید | 42 پست
ارتودنسی از یه طرف میگم دردسرش زیاده... زمان میبره و اینکه سختو دردناکه... از یه طرف بعضیا بهم میگن ...

من ارتودنسی کردم...زمانش فوقش یکی دوساله..دردم فقط یه روز داره...ولی دیگ نیاز نیس هی نگران تغییر رنگ و شکستنش باشی...

لطفا برا سلامتی بچهام صلوات بفرستید.ممنونم❤️

لمینت خوبه... همون دوتا دندون پنح تومنی میشه اما خوشگل میشه... بخوای ارتودنسی کنی باید همشو انجام بد ...

آره... واقعا خوشگل میشه... ولی از یه طرف میترسم بدون ارتودنسی لمینت کنم دندونام زیاد بزرگ شن

ولی میگم اگه ک ارتودنسی بکنم بعدش لمینت خیلی طول میکشه...بعد ارتودنسی سخته واقعا

بِزَن بارونِ نَم نَم.... خیس بِشَم آرومو کَم کَم... اِی ببار رو صورتِ مَن‌‌‌... تابِشَم آروم یِکَم مَن..!!! 😊😊♥️♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ارتودنسی کردم...زمانش فوقش یکی دوساله..دردم فقط یه روز داره...ولی دیگ نیاز نیس هی نگران تغییر رنگ ...

آها...پس دردش زمانش کمه نه؟ فک کنم من ک دندونام فاصله دارن زمان کمتر ببره..همون یک سال یا کمتر حتی

بِزَن بارونِ نَم نَم.... خیس بِشَم آرومو کَم کَم... اِی ببار رو صورتِ مَن‌‌‌... تابِشَم آروم یِکَم مَن..!!! 😊😊♥️♥️
دختر منم دوسالش هست بین دوتا دندوناش فاصله هست یعنی همین جوری میمونه؟

ممکنه دندونای جدید که در میاره درست بشه ولی شایدم بمونه...مال من ک هنوز همونجوریه میخوام درستش کنم

آها...پس دردش زمانش کمه نه؟ فک کنم من ک دندونام فاصله دارن زمان کمتر ببره..همون یک سال یا کمتر حتی

دندونای منم فاصله داشت...یک سال و نیم زمان برد...فقط روزی ک میری سیمارو شل و سفت میکنه یکم درد میگیره..من قرصم نمیخوردم تحمل میکردم..😊

من ارتودنسی کردم...زمانش فوقش یکی دوساله..دردم فقط یه روز داره...ولی دیگ نیاز نیس هی نگران تغییر رنگ ...

من بین دو تا دندون جلوم فاصله هست و وصتی میخندم یه مقدار از لثه های فک بالام دیده میشن که بخاطر اینه که فک بالام کمی ملو هست به نظرت ارتودنسی برا من جواب میده؟

من بین دو تا دندون جلوم فاصله هست و وصتی میخندم یه مقدار از لثه های فک بالام دیده میشن که بخاطر اینه ...

داداش من فک بالاش جلو بود..مث پسرایی ک دندوناشون خرگوشی بود...

شیش ماه بش قالب داد بزاره سه چهار ماهم ارتودنسی کرد خیلی عالی جواب داد...

البته دکتر گف تا 14-15 سال جواب میده.ب بعدش باید عمل و جراحی بشه...گفتیم اول قالب بدع اگ جواب نداد جراحی میکنیم ک خداروشگر جواب داد..

دندونای منم فاصله داشت...یک سال و نیم زمان برد...فقط روزی ک میری سیمارو شل و سفت میکنه یکم درد میگیر ...

آها...فک کنم بهتره اول ارتودنسی کنم بعدش لمینت واسه جاهاییش ک شکسته...تازه با لمین سفیدم میشه بهتره

اونو دیگه باید از پزشک بپرسی... 

آره مر۳۰

آها...فک کنم بهتره اول ارتودنسی کنم بعدش لمینت واسه جاهاییش ک شکسته...تازه با لمین سفیدم میشه بهتره

من دوتا از دندونامو کامپوزیت کردم..دکترم گف برات لمینت نمیکنم چون پل های پشت سرتو خراب میکنم..گف لمینت آخرین مرحله ست..

فقط لمینت خوشگلت میکنه

آره...حتما انجام میدم به زودی