یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اره فدات من شرایطم بدتره نمیدونم مشکل چیه کلا ازمایشات انعقادی و ایمنی ازم نگرفتن همون اول ...
واسه منم دکترهای ابن سینا تشخیص اشتباه دادن گفتن شوهرت مشکل داره ولی دکتر پیران و رویان گفتن سالمه ،اصلا سن مریض براشون مهم نیست اینکه چه زمان طلایی رو داره از دست میده،دکترم فقط کاریوتایپ و انعقادی برام نوشته ولی ایمنی ننوشته،حدس خودم اینه که مشکل ایمنی هم دارم چون هم کم کاری تیرویید دارم و هم اینکه همیشه کم خونی دارم این دو تا علامت مشکوکم کرده مشکل ایمنی داشته باشم شما این آزمایش ها رو انجام اگه ندادی حتما برو بده چون با قرص و سرم قابل درمانه
توکل به خدا من یه حسی دارم یه جوریم یه وقتایی میگم دیگه ازم گذشته یه وقتایی ذوق بچه دارم خیلی بده ...
هنوز وقت داریم ،خیلی از دوستانم هنوز ازدواج نکردن بعضی هاشون تازه ازدواج کردن زود هم بچه آوردن ،خواهر خودم چهل سالگی ازدواج کرد همون ماه اول دوقلو باردار شد ناامید نباش،خودمم بعضی موقع ها ناامید میشم ولی از وقتی مشکلمو فهمیدم امیدوارتر شدم،حتما یک آزمایش کاریوتایپ ،فاکتورهای انعقادی و ایمنی بده شاید مشکلت معلوم شد
هنوز وقت داریم ،خیلی از دوستانم هنوز ازدواج نکردن بعضی هاشون تازه ازدواج کردن زود هم بچه آوردن ،خواه ...
من ایران نیستم
ناامید نیستم اما هربار سقط که میدونی چه جونی از آدم میگیره. چه بازی با روح و روان میکنه. آخریش ماه قبل بود. ایران نیستم حالا بیام ایران کل ازمایشاتو میدم . دعا کن برای منم
من ایران نیستم ناامید نیستم اما هربار سقط که میدونی چه جونی از آدم میگیره. چه بازی با روح و روان می ...
برات دعا می کنم این دوره زمونه برای مشکلات بیشترم راه حل هست نگران نباش،من تازه طبیعی باردار نمیشم باید ای وی اف کنم،خدا به هممون توان بده بتونیم این راه رو بریم