2777
2789

من متخصصشم     اول از دوز پنج شروع میکنی    بعد یه ماه دوز ده   بعد یه ماه بیست      شش ماه بیست       بعد که درمان شدی    یهو قطع نمیکنی    یه ماه ده   یه ماه پنج    تامام

sweetheart یعنی عزیز دل  عزیزم  

من سیتالو پرام می‌خوردم ولی چون به ssri ها حساسیت داشتم قطعش کردم. چطور؟

بوسیدمش در کافه های خسته ی در راه                    بوسیدمش از غم جلوی درب دانشگاه                                    بوسیدمش در رودسر , بر ماسه های داغ                              بوسیدمش در شهر بعد از خوردن شلاق

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لاغر شدی با خوردن سیتالوپرام ؟؟

کلا اشتها رو کم می‌کنه 

بوسیدمش در کافه های خسته ی در راه                    بوسیدمش از غم جلوی درب دانشگاه                                    بوسیدمش در رودسر , بر ماسه های داغ                              بوسیدمش در شهر بعد از خوردن شلاق
شمابرای چی میخوری گلم??من ترس واضطراب ووسواس فکری دارم.لاغرم بودم الان چاق شدم باالانزاپین

ترس و همش فک میکنم یه اتفاق بد قراره بیفته و اینکه کابوس زیاد میبینم 

شمابرای چی میخوری گلم??من ترس واضطراب ووسواس فکری دارم.لاغرم بودم الان چاق شدم باالانزاپین

چند وقت خوردین چاق شدی گلم ؟؟من سیتالوپرامم میخورم به نظرت چاق میشم ؟؟

بعله گلم.حتماچاق میشی چون اشتهاروخیلی زیادمیکنه.ولی من خیلی زودخسته میشدم وخوابم خیلی زیادبود.چندماهه روانپزشک قطع کرده ولی هنوزچاقی دوران الانزاپین خوردن رودارم

........