2777
2789
عنوان

سکوت مطلق خونه مادرشوهر😕

8184 بازدید | 47 پست

سلام بچه ها، اینو بگم که ما از اول ازدواجمون تصمیم گرفتیم که هرهفته به یکی از خانواده هامون سر بزنیم، همسرمم از اول هفته تاآخرهفته همیشه سرکاره تازه بعضی جمعه ها هم شیفتشه، خانواده ی خودم کم جمعیتن ولی خب سعی میکنیم هفته هایی که میریم خونه خانواده ام خودمونو با مهمونی سرگرم کنیم، ولی خانواده همسرم ماشالله خیلی پرجمعیتن ولی وقت هایی که میایم اینجا تا دلمون باز بشه بدتر میشه چون کاملا سکوته و همه سرشون تو گوشیه، نه یه بازی نه سرگرمی نه حرف ، فقط تلویزیون و گوشی. الانم من اینجام و همسرم سرکار، داشتم باهاش تلفنی حرف میزدم ، گفت چیکار میکنی گفتم دراز کشیدم تو اتاق گفت همه خوابن؟ گفتم نه ولی خب ساکتن، بعد همسرم میگه اگه اذیت میشی اونجا ،خب بهم بگو.خودش از حال و هوای خونشون باخبره. من خیلی اذیت میشم خیلی ،اما من فقط بخاطره این که یه وقت همسرم فکرنکنه که بااومدن خونه مادرشوهرم مشکلی دارم چیزی بهش نمیگم. کیا مثل من بودن؟ راه حلی دارید؟ ببخشید طولانی شد

دل من گِردِ جهان گشت و نیابید مثالش⁦♥️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خونه مادر شوهرمم الان سوتو کورو ساکت ما کلا نهار شام ی جاییم ققط بعداز نهار و شام  و خواب طبقه پاییین خونه خودمون میریم 

خدا جونم مرسیییی بابت هدیه ات .ممنون ک منو لایق مادر شدن دونستی خودت مواظبه کوچولومون باااش.💜⁦♥️⁩💜💖
منم مثل شما تقسیم بندی کردم..یه وعده مامانم یه وعده مادر شوهرم...ولی خیلی حرفا بمون زدن کم کردم رفت ...

متاسفانه هر رفتاری دارن تا همسرم بیاد اون رفتارا رو تکرار نمیکنن که همسرمم ببینه 

دل من گِردِ جهان گشت و نیابید مثالش⁦♥️⁩

بهتر والا

مث خونواده شوهر من خوبه که از همه جا حرف میزنن و اگه جیزی بگی  بعدا محکوم میشی اگه نگی هم میگن خودتو میگیری 🤕🤕

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**