سلام بچه ها، اینو بگم که ما از اول ازدواجمون تصمیم گرفتیم که هرهفته به یکی از خانواده هامون سر بزنیم، همسرمم از اول هفته تاآخرهفته همیشه سرکاره تازه بعضی جمعه ها هم شیفتشه، خانواده ی خودم کم جمعیتن ولی خب سعی میکنیم هفته هایی که میریم خونه خانواده ام خودمونو با مهمونی سرگرم کنیم، ولی خانواده همسرم ماشالله خیلی پرجمعیتن ولی وقت هایی که میایم اینجا تا دلمون باز بشه بدتر میشه چون کاملا سکوته و همه سرشون تو گوشیه، نه یه بازی نه سرگرمی نه حرف ، فقط تلویزیون و گوشی. الانم من اینجام و همسرم سرکار، داشتم باهاش تلفنی حرف میزدم ، گفت چیکار میکنی گفتم دراز کشیدم تو اتاق گفت همه خوابن؟ گفتم نه ولی خب ساکتن، بعد همسرم میگه اگه اذیت میشی اونجا ،خب بهم بگو.خودش از حال و هوای خونشون باخبره. من خیلی اذیت میشم خیلی ،اما من فقط بخاطره این که یه وقت همسرم فکرنکنه که بااومدن خونه مادرشوهرم مشکلی دارم چیزی بهش نمیگم. کیا مثل من بودن؟ راه حلی دارید؟ ببخشید طولانی شد
خب شما سعی کنید ی تحولی بدین تو جمع..مثلا من یادمه ی مدت همینجور دورهمی یکنواخت شده بود با شوهرم پانتومیم راه انداختیم همه هم استقبال کردن کلی هم صمیمیت بیشتر شد