2777
2789
عنوان

سکوت مطلق خونه مادرشوهر😕

| مشاهده متن کامل بحث + 8186 بازدید | 47 پست
حالا به نظرتون به همسرم بگم اذیت میشم؟

بابا یسری داشت بام درد دل میکرد از زندگی میگفت خیلی اتفاقا تقصیر مامانت چون همیشه خانوادم رو خوب جلوه میداد..اگه میگفت داداشت یا خواهرت پشت سرت اینطورن من انقدر بشون اطمینان نمیکردم.. 

متاسفانه هر رفتاری دارن تا همسرم بیاد اون رفتارا رو تکرار نمیکنن که همسرمم ببینه 

واقعا اینو باعمق وجود درک میکنم ی جوری ساعت رفتنت تنظیم کن ک 10 دقیقه قبل همسرت اونجا باشی

آزاد شدم من..... خوشحالم ننه انشالله آزادی قسمت همه. تعلیق کاربری بودم به لطف دوستای خوبم دختر بهار و سطل سحر آمیز برگشتم پیشتون😍🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تقریبا همین مشکلو دارم ،خونشون یا در حال خوردنن یا غیبت کردن که من واقعا حالم بد میشه ،شکمو هستم اما نه به اندازه اونا

برای مادر شدنم صلوات بفرستین لطفا♥️♥️♥️♥️♥️♥️مامانت قربونت بره زودتر بیا 😍😍😍لطفا برای رو به راه شدن زندگیم وآرامشم صلوات بفرستین 
حالا چه اصراريه زياد بمونيد يكساعت بريد و برگرديد خونه تون

آخه یکساعت از خونمون دورن،همسرمم دوست داره یه شب بمونه و فرداش میریم خونمون ،خدایی من سختمه، همسرم که سرکاره اینو درک نمیکنه

دل من گِردِ جهان گشت و نیابید مثالش⁦♥️⁩

همه چیم تکمیله خونه خودم یخچال گاز خوردنی ولی میگن تا بچه بیاری فعلا اینجا باش بعد جدا شو

خدا جونم مرسیییی بابت هدیه ات .ممنون ک منو لایق مادر شدن دونستی خودت مواظبه کوچولومون باااش.💜⁦♥️⁩💜💖
خودمم راضی نیستم زیاد شوهرم میگه وقتی بچه اوردیم بعد جدا شیم

اشتباه میکنی، کم کم جداشو،اینجوری اطرافیان تسلط پیدا میکنن رو زندگیت ها 

اتقاقا تا بحثمون بشه سریع میفهمن مادرش دخالت میکنه تاذبفهمه چی شده.وقتی ام پایینم هی میشینه پیش پسرشو حرف میزنه انگار ن انگار ک منم هستم 

خدا جونم مرسیییی بابت هدیه ات .ممنون ک منو لایق مادر شدن دونستی خودت مواظبه کوچولومون باااش.💜⁦♥️⁩💜💖
اتقاقا تا بحثمون بشه سریع میفهمن مادرش دخالت میکنه تاذبفهمه چی شده.وقتی ام پایینم هی میشینه پیش پسرش ...

ببین مثلا یه روز خودت آشپزی کن بگو هوس این غذا رو کردم، هی پشت سرهم کارایی انجام بده که مجبور بشی تو خونه ی خودت بمونی