2777
2789

سوال

کدوم بیشتر ضرر مالی داره؟

فروش سکه ی تمام بهار یا طلای اب شده ؟

❤سردار سلیمانی و مدافعان حرم ❤ عشق ظلم ستیزان. کاش مثل شما باشم سردار جان🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به میزان طلا و سکه بستگی داره. 

معمولا برای پس انداز، سکه خیلی بهتره. موقع فروش کمتر ضرر میکنی. اگه نسبتشون بهم یکسانه، سکه رو نگه دار. 

من اهلِ دوست داشتَنَم...تو اهلِ کجایی؟                   با عرض پوزش، درخواست دوستی پذیرش نمیشود🚫                    
به میزان طلا و سکه بستگی داره.  معمولا برای پس انداز، سکه خیلی بهتره. موقع فروش کمتر ضرر میکنی ...

یعنی سکه ی ۸.۱۳۳ گرمی با قیمت هم وزن طلا برابره؟

یعنی سکه ی ۸.۱۳۳ گرمی با قیمت هم وزن طلا برابره؟

نه عزیزم  برابر نیست. سکه رو هر وقت بفروشی سود میکنی ولی طلا هزینه های اجرت و سود و مالیات ازش کم میشه. 

سکه پس انداز خوبیه. سکه رو نگه داری خیلی بهتره. 

فرض کن بخوای دو سال دیگه طلاها و سکه هاتو بفروشی. از فروش سکه ها سود بیشتری میکنی

من اهلِ دوست داشتَنَم...تو اهلِ کجایی؟                   با عرض پوزش، درخواست دوستی پذیرش نمیشود🚫                    
نه عزیزم  برابر نیست. سکه رو هر وقت بفروشی سود میکنی ولی طلا هزینه های اجرت و سود و مالیات ازش ...

طلای دست ۲  یا اب شده اجرت نداره 

ولی فکر میکنم سکه و طلای اب شده در هر حال مالیات و سود به طور طبیعی داشته باشند 

درسته حق با شماست طلای دست دو اجرت نداره. سکه هم در هر شرایطی اجرت نداره. ببین عزیزم مثلا میگن تو این مدت که قیمت جهانی طلا افزایش داشته، هر انس طلا ۷ درصد افزایش قیمت داشته  ولی میزان سوددهی سکه ۴۰ درصد بوده. 

بهتره با چند نفر مشورت کنی تا با خیال راحت تصمیم بگیری. ان شاءالله موفق باشی عزیزم 

درسته حق با شماست طلای دست دو اجرت نداره. سکه هم در هر شرایطی اجرت نداره. ببین عزیزم مثلا میگن تو ای ...

ممنون از جواب عزیزم

ممنون از جواب عزیزم

خواهش میکنم عزیزم ببخشید اطلاعات من در همین حد بود. ما خودمون همیشه سکه رو پس انداز میکنیم تنها بدی که داره مثل طلا نمیشه به عنوان زیورآلات ازش استفاده کرد شده طلا رو فروختیم ولی سکه رو نگهداشتیم

خواهش میکنم عزیزم ببخشید اطلاعات من در همین حد بود. ما خودمون همیشه سکه رو پس انداز میکنیم تنها بدی ...

عزیزم سکه رو چطور پس اندازی کردی؟   

تو خونه نگه داشتی؟ میشه بانک سپرد ؟

عزیزم سکه رو چطور پس اندازی کردی؟    تو خونه نگه داشتی؟ میشه بانک سپرد ؟

من تو خونه گذاشتم. بانک هم میشه سپرد. زن داداشم بانک گذاشته حتی این شکلی تونسته وام هم بگیره

من تو خونه گذاشتم. بانک هم میشه سپرد. زن داداشم بانک گذاشته حتی این شکلی تونسته وام هم بگیره

زن داداشت کدوم بانک گذاشت؟

کاش میشد با سپرده گذاری سکه سود بدن