2777
2789

ینی کلا فقط مهرشو خواسته باشه ن جنگی ن دعوایی ن جدا شدنی 

بعده گرفتنش رابطتون تغییری کرده؟

خداے من همان خداے حیوانات است 👈پس ڪمے مهربان تر👉حامے حیوانات💖نگـــران محیــط زیست

ندیدم گرفته باشه ولی دیدم بدون طلاق بخشیده باشه شوهرش بهش خیانت کرده باشه و پرو شده باشه

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی اینجا میگف خونوادگی منو و خواهرام دامادامون مهریمونو دارن میدن اما خرج زندگیشو بباباش میدادنمیدو ...

😐😐😐

خرجشونو باباشون میداد

کتاب خون های گلم‌ کتابزندگی پس ازمرگ رو اگه نخوندین حتما بخونین😍
یه خاستگار خوب دارم . فقط میگه بیشتر از ۱۴ مهر نمیکنه

عزیزم مهریه فقط واسه طلاق مهمه بنظرم 

اگ قراره طلاق بگیری ۱۴ تا کمه

اما اگ واقعا آدمه خوبیه و میخوای زندگی کنی ۱۴ تا یا۱۴۰۰ تا فرقی نداره

خداے من همان خداے حیوانات است 👈پس ڪمے مهربان تر👉حامے حیوانات💖نگـــران محیــط زیست
نگیر اما جو گیر نشو ببخش بزار باشه سر جاش  کاریه خواهر من

پونصدتا سکه مهرمه با سرویس طلا وانگشترو.....

همشونمیخوام ببخشم میخوام یه مقداری ازش بگیرم بعد ببخشم چون خدایی نکرده من بااون بمیریم اون بدهکارمن میشه.

وگرنه تا آخرعمرمون ازکجامیخوادپونصدتاسکه بده به من

کتاب خون های گلم‌ کتابزندگی پس ازمرگ رو اگه نخوندین حتما بخونین😍
آره گفتم بگو شوهرت بده بد عادتش نکن گفت چون داره مهرمو میده دستش تنگه بابام دس کمکه

وا چ کاریه 

یه خاستگار خوب دارم . فقط میگه بیشتر از ۱۴ مهر نمیکنه

خیلی کمه اطمینان نکن کجا معلوم تا چیزی نشه نگه بیا مهرت برو .تمیگم هزار تا حداقل صدتایی باید باشه پشتوانه زندگی

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم