2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون بگه اولویتم پدرمادرمن چه حسی بهتون دست میده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 33 پست

والا من قبل ازدواج مطمئن میشم قراره کی و چی اولویتش باشه .نظر من اینه هر ادمی چ زن چ مرد اولویتش همسرش باشه ینی در درجه اول برا خودش ارزش قائله .چون در نهایت همسرش براش میمونه 

اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد  مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم  توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون  ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بگه اولویتم پدر و مادرمن میگم عزیزم منم برای همین اخلاقت تو رو انتخاب کردم که نمک نشناس نیستی و برای اونا که اینقدر زحمتتو کشیدن ارزش قائلی (نباید تهاجمی برخورد کرد تو این موردا وضعو بدتر می‌کنه اگه لج کنی اون یه حرف بدتر میزنه رابطتون بیشتر شکرآب میشه به مرور باید روش کارکنی)

خب تو هم بهش همون حرفارو بزن بگو منم تورو فدای پدر و مادرم میکنم ببین چی میگه

آخه این چه راهکاریه بهش میدید اینجوری که دعواشون شدیدتر میشه شوهرش کم عقلی کرده یه چیزی گفته ایشون که نباید دعوارو شدیدتر کنه یکی باید این وسط عاقلانه رفتار کنه یا نه

مثلا چکارا میکنه مگه؟خب اگ ب حرف باشه ک مهم نیس

مثلا شوهرم تو روستا کنار پدرومادرش خونه ساخته منم تو شهر خونه خریدم با کمکش ولی بیشترشو من، اوناهم برا اون یکی پسر تو شهر خونه خریدن به ما کمک نکردن کلا خیلی خیلی فرق گذاشتن، خودشون هم تو روستا خونه ی دوطبقه شیک و بزرگی دارن شوهرم میگه هروقت رفتیم شهر زندگی کنیم اگه پدرمادر یا برادرام این خونه رو ازم خواستن میدم بشینن. منم میگه اونهمه خونه دارن چهارخوابه نو، تازه طبقه پایین هم دارن میگه اونا پله زیاددارن موقع پیری احتمالا بگن خونتون بدون پله هست بدین ما بشینیم منم به پدرمادرم نه نمیگم

خدایا شکرت
آخه این چه راهکاریه بهش میدید اینجوری که دعواشون شدیدتر میشه شوهرش کم عقلی کرده یه چیزی گفته ایشون ک ...

واسه همچین شوهری بهترین راهکاره.شما اگه دنبال توسری خوری بفرما راهکار بده

معصومه جان نسبت به حرفش اصلاحساسیت نشون نده.مردها لج میکنن..برعکس توم پدرومادرشو دوست داشته باش.به آقات بگو بریم پیششون امیدوار میشن بهشون توجه میکنیم..به مادرشوهرت کمک کن..از اون طرف به شوهرت بیشتر بچسب.بیشترمحبت کن بهش.توهرچی دوری کنی اون بیشتر توآغوش مادرش میره.کارت اشتباهه عزیزم اصلا دلسردنشو.منم اوایل نامزدی شوهرم بم گفت پدرومادرمواز همه بیشترمیخوام منم گفتم من چیم پس اینجا!!؟گف ازتوام بیشترمیخام هیشکی پدرومادر نمیشه.حتی میگف مامانم عروس گرفته ک کاراشو کنه.برعکس من دوسشون داشتم.باهاشون تا مسافرت میرفتم تنها.ک اونا ارزو ارزو ازدهنشون نمیفته.جوری محبتشونو جلب کردم ک اگ ساعت ۱۱  شب بشه وآقام خونه نباشه همشون پدرشو درمیارن.الانم آقام منو به عاااااالمو آدم ترجیح میده.الانم با مامانش قهره بهش میگم اون مادرته باهاش حرف بزن میگ بره قبرستون تو رو دارم کافیه..خلاصه واسه همه پیش میاد.من خودم پدرومادرو برادرمو به دنیا ترجیح میدم حتی به شوهرم..همه جاییه.ولی زندگیتوبکن.اونارم دوس داشته باش‌.

خدای یکتای من تنها امیدم❤لینک کارزار خروج افغان ها👊 https://www.karzar.net/visa 
مثلا شوهرم تو روستا کنار پدرومادرش خونه ساخته منم تو شهر خونه خریدم با کمکش ولی بیشترشو من، اوناهم ب ...

چی بگم خواهر..این قضایا پیچیدست و حتما از یه جایی ب بعد شوهرت این مدلی شده ولی خب بعضیام ذاتا اینن..شوهرمنم خیلی پدرمادرشو میخاد ینی بدون اونا مسافرتو تفریح نمیره یااونام هستن یا نمیره.من عادت کردم تازه خوش میگزره تازه توام سعی کن اول خودت تغیر کنه دیدت ک اونم بتونی تغیر بدی

مثلا شوهرم تو روستا کنار پدرومادرش خونه ساخته منم تو شهر خونه خریدم با کمکش ولی بیشترشو من، اوناهم ب ...

خب داره میگه دیگه...

اول پدر و مادرو برادرم اون آخرا تو!

شما باید ببینی همچین آدمیو میخوای یا نه!!

تو فکر عوض کردنش هم نباش!

اینجور آدمها ابدا عوض نمیشن!

زن رو هم فقط به چشم کلفت یا هم خوابه میبینن